Back to Business teaser mobile

Back to Business doe je met Suitable! Fris je garderobe op met nieuwe items om back to office te gaan. Laat je inspireren en draag een kostuum op verschillende manieren. Bekijk onze overhemden, blazers, kostuums en accessoires, profiteer van de beste deals.

Kies jouw fitting voor

Vier manieren om een kostuum te dragen

Een kostuum kan een driedelig pak zijn maar dat hoeft niet altijd! Wij lichten vier manieren voor je uit om een kostuum te dragen. Van formeel tot sportief. Ga voor mijn moment, mijn stijl.

Back to formal


Draag een kostuum op de traditionele manier. Dat houdt in pantalon, colbert, overhemd, stropdas en herenschoenen met bijpassende riem.

Back to lunch


Lunch met een klant, collega of partner? Kom stijlvol en sportief voor de dag tijdens een business lunch. Kies voor een colbert, polo, pantalon en witte sneakers.

Back to office


Ga voor een smart look tijdens een belangrijke meeting of presentatie. Dit doe je met een colbert, overhemd, jeans en nette sneakers.

Back to Friday


Het is vrijdag! Dit houdt in dat het allemaal wat informeler mag. Combineer een pantalon met een polo en sneakers voor een sportieve outfit.

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.