Bedrijfskleding

You never get a second chance to make a Suitable first impression.

Suitable begrijpt waarom representatieve bedrijfskleding belangrijk is. Uw imago is doorslaggevend voor het succes van uw bedrijf. Het  imago maakt u onderscheidend voor uw relaties en uw klanten. Wie zijn het belangrijkste in het verspreiden van dit imago? Precies, uw mensen, het team dat voor u werkt. Zij zijn letterlijk uw visitekaartje. Is de presentatie momenteel niet in lijn met het imago dat u wilt uitstralen? Wilt u graag een herkenbare identiteit uitstralen door middel van de kleding van uw team? Kortom, bent u opzoek naar representatieve bedrijfskleding?

Suitable adviseert u graag. Wij zijn ervan overtuigd dat non-verbale communicatie voor een groot deel de totale presentatie bepaalt. Wij weten als geen ander dat kleding hier het belangrijkste voorbeeld van is. Tot in de puntjes verzorgde kleding is een verlengstuk van de kwaliteit en service die een onderneming haar relaties biedt. Met onze bijna 20 jaar ervaring in de mode bent u ervan verzekerd dat wij u een perfect aansluitend verlengstuk kunnen bieden.

Wij opereren, als onderdeel van Suitable, op de zakelijke kledingmarkt. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over (bedrijfs)kleding voor (grote) groepen, zoals verenigingen en bedrijven. U wilt voor uw team één en hetzelfde overhemd? U zoekt een pak wat u gemakkelijk in een groot aantal kan aanschaffen? Of juist een stropdas en bijpassend strikje? Dan bent u bij Suitable aan het juiste adres.
U kiest voor advies van Suitable als:

 

  • U de overtuiging heeft dat uw bedrijf of medewerkers een meer professionele representatieve uitstraling kunnen gebruiken;
  • U gelooft dat dit niet vanzelf gaat en;
  • U fun & function in de aanpak wilt combineren.
 

Onze ondersteuning geschiedt via advies, workshops en verkoop van business fashion. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.
Telefoonnummer: 073-6235353
E-mail: klantendienst@suitable.be

Bekijk de desktopversie
Ga naar Winkelwagen