jubileum vieren schoenen

Ben je vijf, vijventwintig of vijftig jaar getrouwd? Elk jubileum verdient een feest. Voor zulke gelegenheden moet je natuurlijk piekfijn voor de dag komen. En dat geldt eveneens als je bent uitgenodigd op een jubileum. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Met de kleding van Suitable zit je gebeiteld.

Zelf je jubileum vieren: een kostuum met pochet

Vier je je papieren, zilveren of gouden jubileum? Met een kostuum kom je gegarandeerd stijlvol voor de dag. Een zwart kostuum met een wit hemd doet het altijd goed. Gebruik een pochet om een mooi accent te creëren. Zorg ervoor dat de kleur van de pochet bij de outfit van je partner past. Op die manier is jullie outfit perfect op elkaar afgestemd.

Vind je een kostuum met pochet te klassiek? Ga dan voor een gekleurd pak. Blauw is dé kleur voor het komende seizoen. Combineer het met een wit of zwart hemd en een bijpassende das of strik. Werk af met een paar klassieke schoenen in trendy cognackleur.

jubileum vieren pochet

Uitnodiging voor jubileum: kies zelf je kleding

Ben je uitgenodigd voor een jubileumfeest? Dan moet je allereerst rekening houden met de dresscode. Is er geen dresscode? Dan kun je dragen wat je maar wil. Natuurlijk draag je maar beter geen bermuda en slippers, maar een ‘comfy’ jeans in combinatie met een hemd en bijpassende pull is wel toegelaten. Mag het wat stijlvoller zijn? Draag dan een colbert in combinatie met een hemd. Een das is niet verplicht. Het is vooral belangrijk dat je je goed voelt in je outfit.

jubileum vieren pull

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*