nieuwjaarsoutfit

Voor vele vrouwen is het vaak al een hele opgave om een leuke nieuwjaarsoutfit te vinden. Maar ook als man wil je op deze avond alles uit de kast halen – letterlijk én figuurlijk – om het nieuwe jaar goed in te zetten. Is jouw stijl chic of toch eerder casual? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij schotelen je alvast drie verschillende nieuwjaarsoutfits voor om het nieuwe jaar stijlvol in te zetten!

Pak met klasse

Een kostuum doet het altijd goed op feestjes, want dan mag het allemaal wat feestelijker en specialer zijn dan op een doordeweekse dag. De bekendste nieuwjaarsoutfit is ongetwijfeld een zwart pak met een wit hemd. Daar kun je helemaal niets verkeerds mee doen. Zo is het Olymp BF overhemd een echte aanrader: een wit hemd met een subtiele zwarte afwerking. Indien je dat wenst kun je het hemd ook met een stropdas dragen. Met een eenvoudige zwarte stropdas zit je alvast goed. Maar dat is nog niet alles. Je hebt ook nog schoenen nodig om de outfit helemaal af te maken, want die kunnen je kleren maken of kraken. Zwarte lakschoenen passen uitstekend bij een zwart kostuum en bovendien geven ze een feestelijke touch aan je outfit. Laat het feestgedruis maar losbarsten!

Een kleurrijke nieuwjaarsoutfit

Wil je liever eens iets anders uitproberen? Ga dan voor een gekleurd pak in plaats van een zwarte variant. Zo’n pak is trendy, zonder zijn elegantie te verliezen. Natuurlijk mag je niet overdrijven met kleur, dus kies je – afhankelijk van de kleur van het kostuum – het best voor een wit of een zwart hemd. Combineer met een vlinderdas of strikje om het geheel af te maken. Zo verkrijg je een moderne variant op de klassieke ‘tuxedo’.

nieuwjaarsoutfit

De casual look

Vind je een pak wat te stijf en gooi je het liever over een andere boeg? Ga dan voor een mooi hemd met een geklede, donkere jeans. Zo zie je er deftig uit, maar behoud je toch nog de casual look. Draag er een blazer over om het geheel af te maken. Combineer met een stijlvolle veterschoen of zelfs met een hippe sneaker.

nieuwjaarsoutfit

Begin maar af te tellen naar het nieuwe jaar!

Maak de juiste keuze

Heb je hulp nodig bij de keuze van je nieuwjaarsoutfit? Dan kun je bij een van onze medewerkers terecht voor advies.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*