Kerstgeschenk

Met de feestdagen in het vooruitzicht komt de stormloop op de winkelstraten en shoppingcentra langzaam maar zeker op gang. Door die drukte wordt het nog moeilijker om de juiste cadeaus te vinden voor je familie, vrienden en collega’s. Nochtans kun je gemakkelijk een leuk cadeau vinden. Verras de heren en jongemannen in je omgeving met een echt herencadeau: een stijlvolle blazer, stoere schoenen of een onmisbaar kledingaccessoire.

Herenkleding als kerstgeschenk: persoonlijk en gepast

Als jonge knaap was kleding wellicht het laatste item op je wishlist voor kerst en nieuw. Maar als je ouder wordt, komt daar verandering in. Mooie en stijlvolle kleding kost wel wat, waardoor het fijn is om kleren en accessoires als geschenk te ontvangen, zeker als je iets krijgt van iemand met een onfeilbare smaak. En ook voor de schenker zelf is herenkleding een goeie keuze. Het laat je toe om je cadeaus te personaliseren. Een paar hippe leren schoenen voor je neef aan de universiteit, een nieuwe stropdas voor je pa en een stoere sweater voor je beste kameraad. Het zijn stuk voor stuk persoonlijke geschenken, perfect afgestemd op de ontvanger, en toch ook gepaste en stijlvolle keuzes waarmee je hoge ogen zult gooien.

De kleren maken de man

Maar zullen de kleren wel passen, vraag je je misschien af? En is online kleren bestellen wel een goed idee? Dat valt best mee. Suitable biedt namelijk een praktische handleiding aan die je wegwijs maakt in de wereld van kledingmaten, met advies over de aankoop van hemden, sweaters, kostuumvesten, broeken, riemen en zelfs sokken. Zo kies je makkelijk de juiste maat.

Onze tip: lees onze matengids, stap vervolgens op de man af en meet zijn lichaamsmaten. Je hoeft er zelfs niet bij te vertellen welk kledingstuk er onder de kerstboom zal liggen. Je slachtoffer is allicht verstandig genoeg om in te zien dat hij zich hiermee een hoop werk bespaart – met hét juiste geschenk als resultaat. Zit de kleding toch niet als gegoten? Dan kun je ze altijd nog ruilen of retourneren.

Cadeau voor hemEen cadeau voor hem: chique accessoires

Je kunt uiteraard ook op veilig spelen en kiezen voor accessoires. Het voordeel van accessoires is dat er geen of minder maten zijn, waardoor je je honderd procent kunt toeleggen op de stijlkeuze. Bovendien kan iedere man wel een warme wintersjaal, een set manchetknopen of hippe bretellen gebruiken. Enkele suggesties voor de nakende feestdagen:

  • Een hoed straalt integriteit en vastberadenheid uit. Met een fedora, zoals deze beige herenhoed, combineer je die betrouwbare look bovendien met een vleugje neo-noir.
  • Leren handschoenen zijn helemaal terug van weggeweest als accessoire voor de verzorgde heer.
  • Iedere man heeft weleens een net pak nodig met alles erop en eraan. De kans is reëel dat je ontvanger al een kostuum heeft, maar heeft hij ook alle bijhorende accessoires? Manchetknopen? Een pochet? Of zelfs stijlvolle zakdoeken? Je doet er iedere man een plezier mee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*