verjaardagsoutfit chino

Elke verjaardag is een feestje waard. Om in stijl op je ‘birthday bash’ te verschijnen, heb je natuurlijk de ideale verjaardagsoutfit nodig. Aangepaste schoenen en accessoires zijn ook een must. Wij voorzien je alvast van de geschikte garderobe.

Black is back

Met zwarte kleding kom je altijd stijlvol voor de dag. Wil je perfect uitgedost op je feestje verschijnen? Draag dan een zwart pak met een wit hemd. Combineer met een vlinder- of stropdas voor een feestelijk effect. Hou je het liever wat casual? Ga dan voor een zwarte chino en een stoere leren vest.

zwarte verjaardagsoutfit

De ideale verjaardagsoutfit: een kostuum met print

Mag het er wat komischer aan toegaan of organiseer je een feest met thema? Kies dan als ultieme verjaardagsoutfit voor een van de vele kostuums van OppoSuits: kleurrijke kostuums met hippe dessins. Wil je je favoriete superheld achternagaan of hou je meer van ‘dollar bills’? Dat kan allemaal!

verjaardagsoutfit kostuum

Put on your dancing shoes

Vrijwel alle vrouwen houden van schoenen. En ook almaar meer mannen weten hoe belangrijk het is om de juiste schoenen onder een bepaalde outfit te dragen. Kies voor een geklede veterschoen, want die past op bijna elke outfit. Al moet je natuurlijk wel met een belangrijk punt rekening houden: koop geen knellende schoenen als je je aan een dansje wil wagen. Ga voor een comfortabel paar.

verjaardagsoutfit schoenen

De accessoires maken de man

Accessoires maken ook bij mannen de outfit helemaal af.  Niet alleen in combinatie met een stijlvol pak, maar ook bij een hippe jeans hoort een riem. In combinatie met een leuk overhemd komt dit gadget goed tot zijn recht. Voeg er nog een opvallend horloge aan toe, en je verjaardagsoutfit is helemaal klaar!

verjaardagsoutfit riem

Voldoende inspiratie opgedaan voor de ultieme verjaardagsoutfit? Breng dan een bezoek aan onze webshop of vraag nog meer advies aan een van onze medewerkers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*