communiekleding das

Viert jouw kleine bengel in 2016 zijn lente- of communiefeest? Dan moet hij natuurlijk piekfijn voor de dag komen en de juiste communiekleding kiezen. Maar ook als papa verschijn je natuurlijk graag in een stijlvolle outfit op het feest. Enkele stijltips voor vader én zoon.

Beige en witte communiekleding

Beige en witte kleren zijn dé klassiekers op vlak van communiekleding, en er wordt nog altijd fervent voor gekozen, ook door jongens. Vindt je zoon deze kleuren te braaf? Ga dan voor een klassieke communie-outfit en voeg er een leuk kleuraccent aan toe, zoals kleurrijke schoenen, een opvallende riem of een speels horloge. Ook een hemd met een das, een blazer en een gekleurde lange of korte broek is de perfecte outfit voor een communicant. Nog een paar leuke sneakers en je zoon is helemaal klaar voor zijn communiefeest!

Zo vader, zo zoon

Niet alleen je kind moet er piekfijn uitzien, ook jij moet je van je mooiste kant laten zien. Je in dezelfde stijl als je zoon kleden is bijvoorbeeld een leuk idee. Allebei op het feest verschijnen in een hemd, een colbert en een gekleurde chino? Echt iets voor de durvers (die zichzelf niet al te serieus nemen)!

communiekleding beige broek

Variant op een klassiek pak

Met een pak zit je altijd goed. Aangezien de mannenmode voor de lente en zomer van 2016 heel kleurrijk is, is een pak in een unieke tint een echte aanrader en een goed alternatief voor een klassiek zwart pak. Kies voor een blauw pak, want dat is dé kleur voor de lente en zomer. Vind je een gekleurd pak te gewaagd? Ga dan voor een gekleurde das in combinatie met een wit hemd.

communiekleding pak

Kleurrijke sokken

Het ligt misschien niet voor de hand, maar als je je outfit een upgrade wil geven, doe je dat het best door sokken te gebruiken. Sokken geven je look een originele persoonlijke toets. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prints, waardoor ook jij ongetwijfeld een paar vindt dat bij jouw stijl past. Creatieve, grappige of chique kousen? Alles kan!

communiekleding kousen

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*