vest

Ga je vaak op zakenreis of heb je een citytrip gepland met het vliegtuig? Dan is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen. Tijdens de vlucht kun je het namelijk koud of net heel warm krijgen. Als je lang vliegt, is strakke kleding geen goed idee. Om zo comfortabel mogelijk te vliegen, komen deze tips ongetwijfeld van pas.

Draag een trainingsbroek voor langeafstandsvluchten

Op het vliegtuig kan het soms heel koud zijn. Draag daarom geen bermuda, maar een lange broek die comfortabel zit. Een rekbare jeans is een aanrader. Draag geen riem, want die kan knellen. Bovendien moet je die tijdens de controle toch uittrekken. Daarnaast is een trainingsbroek voor langeafstandsvluchten ook een goeie optie.

trainingsbroek

Kies voor laagjes

Draag tijdens de vlucht laagjes. Draag een T-shirt of een hemd en doe er dan een vest of pull over, want die kun je makkelijk uittrekken als het te warm wordt. Een ‘hoodie’ is dan weer ideaal in combinatie met een joggingbroek. Ook een ‘Save the Duck’-jas kun je over je hemd of T-shirt dragen. Aangezien de jas uit een luchtige stof is gemaakt, kun je hem makkelijk opbergen in je handbagage of reiskoffer en neemt de jas na het uitpakken meteen de gewenste vorm aan.

Het gepaste schoeisel

Om gezwollen voeten in het vliegtuig te vermijden, zijn veterschoenen ideaal. Die kun je makkelijk aan- en uittrekken. Kies voor sportieve schoenen – zoals sneakers – want die zitten heel comfortabel.

Kleding voor je vliegtuigtrip: de multifunctionele sjaal

Een sjaal is een onmisbaar kledingstuk op het vliegtuig. Het is een heel multifunctioneel item, aangezien je het als kussen kunt gebruiken. Een grote sjaal kun je zelfs als deken gebruiken. Daarnaast zorgt een sjaal voor de finishing touch van je outfit.

sjaal

Een geschikte tas voor je handbagage

Tijdens de vlucht neem je het best een kleine tas mee, waar je je boeken en tijdschriften in kwijt kunt – denk bijvoorbeeld aan een laptoptas. Daarin kun je je smartphone, portefeuille en zonnebril veilig opbergen. Vergeet tot slot zeker je draagbare muziekspeler niet!

zwarte laptoptas

Op zoek naar de juiste kleding voor je vliegtuigtrip? Bezoek dan onze webshop!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*