Modeblunders sokken in sandalen

Vrouwen in Crocs of een harembroek zijn een echte no go. Maar niet alleen vrouwen maken modeblunders, mannen moeten zeker niet onderdoen. Niet iedereen kan namelijk tippen aan de stijl van George Clooney, Justin Timberlake of Johnny Depp. Wij zetten enkele modeblunders op een rij, zodat je zeker weet wat je niet moet aantrekken tijdens je werk, een feestje of een eerste date.

Eén van de grootste modeblunders: sokken in sandalen

Sokken in sandalen is dé klassieker op gebied van modeblunders. Elk jaar spotten we tijdens de zomer nog enkele mannen die het niet kunnen laten om sokken en sandalen te combineren. Dé nachtmerrie van elke vrouw! Zeker als het witte sokken zijn. Ook in combinatie met een kostuum en gesloten schoenen zijn witte sokken afschuwelijk. Kies voor stijlvol zwart of ga voor een leuk accent.

Een te groot pak

Met een pak kom je stijlvol voor de dag. Maar een te groot pak creëert net het omgekeerde effect. Draag dus een pak dat je als gegoten zit. Heel wat mannen denken dat ze er breedgeschouderd uitzien als ze een brede blazer aanschaffen, maar schijn bedriegt. Het lijkt er net op dat je het pak van iemand hebt geleend en dat kan niet de bedoeling zijn. Met een te lange kostuumbroek lijkt het wel of je gekrompen bent.

Tip: Zorg er voor dat je de onderste knoop van je jasje altijd open laat.

Modeblunders 2015

Versleten ondergoed

Veel mannen vinden ondergoed niet belangrijk, omdat het niet of amper zichtbaar is. Maar dan denk je verkeerd. Om je echt goed in je vel te voelen, moet je niet alleen comfortabel ondergoed kiezen, maar ook ondergoed dat er stijlvol uitziet. Versleten of slecht passend ondergoed is echt uit den boze!

Modeblunders

Vermijd een mannendecolleté

De tijd van de mannendecolletés ligt allang achter ons. Patrick Swayze kwam er in ‘Dirty Dancing’ misschien wel mee weg, maar dat waren de jaren tachtig. Een ver openstaand hemd is dus not done, wat natuurlijk niet wil zeggen dat je alle knoopjes moet dichtdoen. Twee knoopjes openlaten is perfect.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*