outfit valentijn riem

Sommige mensen kijken uit naar Valentijnsdag, terwijl het voor anderen een dag zoals een andere is. Ga je tijdens de meest liefdevolle dag van het jaar uit eten met je vriendin of heb je een date gepland? Dan moet je er natuurlijk piekfijn uitzien. Doe je het liever wat kalmer aan en wil je gewoon thuisblijven? Dan is comfortabele kleding belangrijk. Wat er ook op je planning staat, deze tips voor de juiste valentijnsoutfit komen zeker van pas!

De geschikte outfit voor valentijn: een stijlvol pak

Heb je een tafeltje met kaarslicht gereserveerd in een chic restaurant? Dan wil je er natuurlijk stijlvol uitzien voor je vriendin, echtgenote of date. Je outfit is minstens even belangrijk – of zelfs belangrijker – dan het valentijnscadeautje. Om echt indruk te maken bij een vrouw is een pak – in combinatie met een ‘classy’ hemd de beste keuze.. Vind je een pak toch te stijf? Draag dan een geklede broek met een hemd en bijpassende colbert. Succes gegarandeerd!

outfit valentijn colbert

Op de versiertoer

Is valentijn niet aan jou besteed? Maak er dan een echte mannenavond van. Een stijlvolle jeans en een hemdje zijn een vaste waarde. Zorg voor de nodige accessoires, zoals een bijpassende riem en klassieke herenschoenen. Het is belangrijk om er goed uit te zien, want je weet nooit wie je pad kruist.

Ga je naar een valentijnsfuif? Dan mag er al wat humor inzitten. Rood is de kleur van de liefde en dus ook van valentijn. Dit rode kostuum van OppoSuits is alvast een aanrader als je meteen door alle vrouwen wilt opgemerkt worden.

outfit valentijn rood pak

Luilekkerland: een comfortabele outfit

Heb je geen zin in al dat valentijnsgedoe? Blijf dan gewoon lekker thuis, ga languit in de zetel liggen en pik een filmpje mee. Als je alleen thuis bent, wil je natuurlijk geen pak of jeans dragen. Thuis primeert comfort. Draag daarom een ‘comfy’ joggingbroek in combinatie met een T-shirt of sweater. Whisky cola, nacho’s en een actiefilm: check!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*