De juiste herenoutfit voor elk zomerfeest!

Je kijkt het hele jaar volop uit naar de zomer, en dat heeft wellicht veel te maken met de feestjes: barbecues, zomerfestivals, tuinfeesten, personeelsuitjes, trouwfeesten en ga zo maar door. Tijdens de zomer zijn er tal van gelegenheden om een fantastisch zomerfeest te bouwen. De temperaturen schieten langzaam maar zeker de hoogte in en het is lekker lang licht, wat ideaal is voor buitenfeesten. Rest ons nog één heikel punt: welke kleding trek je het best aan om deze zomer zorgeloos de deur uit te gaan? Het spreekt voor zich dat je niet in dezelfde outfit op een beach party verschijnt als op een uitje met collega’s. Met deze outfittips voor heren ben jij altijd goed gekleed én ready to party!

1. Zomerfeesten: deftig én vrolijk op het tuinfeest

De juiste herenoutfit voor elk zomerfeest!Kies op tuinfeesten voor de smart casual look. Die bestaat uit een comfortabele jeans, die je combineert met een overhemd met trendy print. Nemen de temperaturen tropische proporties aan? Vervang je hemd dan door een lichte polo of T-shirt in een zomerse kleur of frivole print. Neem ten slotte een colbert mee, want je weet nooit hoe lang het feest duurt, en helaas is niet elke zomernacht in België even zwoel als in Zuid-Spanje.

2. Gepast verschijnen op een zomers trouwfeest

Voor een bruiloft of trouwfeest is de keuze van je outfit afhankelijk van je relatie met het bruidspaar en de dresscode die ze voorschrijven. Wij raden heren aan om te schitteren in een stijlvol pak, compleet met overhemd, das en pochet.

De juiste herenoutfit voor elk zomerfeest!Ben je alleen voor de avond uitgenodigd en is er geen dresscode afgesproken? Speel dan toch op veilig, en kleed je casual chic. Dat is een comfortabele outfit met een chic detail, zodat je overdressed noch underdressed bent. Combineer bijvoorbeeld een goed draagbare chino met een deftig overhemd. Een mooi colbert maakt de outfit helemaal af. In elk geval horen er onder je outfit nette schoenen. Vergeet ook geen bijpassende broeksriem.

3. Welke herenoutfit voor een kantoorfeest?

De juiste herenoutfit voor elk zomerfeest!Aah, het personeelsfeest, altijd een moeilijke! Stel dat je elke dag in kostuum op kantoor verschijnt, wat verwachten je collega’s dan op een kantoor- of personeelsfeest van je? De oplossing is gelukkig eenvoudig: draag de kleding waarin jij je het best voelt en die aansluit bij het bedrijf waarvoor je werkt. Is de sfeer op kantoor informeel en relaxed, dan is er niks mis met een stoere jeans en een fijne polo. Is de sfeer toch wat formeler? Werk je bijvoorbeeld voor belangrijke klanten en heb je een representatieve functie in het bedrijf? Combineer dan een chino met overhemd en colbert op het personeelsfeest. Terwijl je op een gewone werkdag misschien niet voor een leuke, zomerse print zou kiezen, mag dat vandaag wel. Overhemden met prints zijn namelijk helemaal ‘in’ deze zomer.

4. In short en polo op de beach party

De juiste herenoutfit voor elk zomerfeest!Het zomerfeest bij uitstek? Een beach party, natuurlijk! Je kent de sfeer wel: heerlijk feestje op het strand, vuurkorven aan, cocktail in de hand, muziekje op, … Voor deze feestjes heeft Suitable veel hippe en trendy shorts. Kies de korte (chino)broek die bij je persoonlijkheid en stijl past. Op een gelegenheid als deze mag het al eens een felle kleur of drukke print zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of het mag deze zomer. En wat draag je dan op zo’n chinoshort? Da’s niet moeilijk: een stijlvolle polo voor een ‘smart look’ of een leuke T-shirt voor een ‘laid-back look’.

Welk zomerfeest je ook aandoet, met de juiste kledingstukken ben je klaar voor elke gelegenheid. Breng een bezoek aan onze collega’s in de winkel of bestel je nieuwe outfit rechtstreeks in onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*