slim fit hemd

Om stijlvol voor de dag te komen, is een hemd met de juiste pasvorm cruciaal. Slim-fit hemden zijn de trend van het moment, maar ze zijn niet alle mannen op het lijf geschreven. Wil je zeker zijn dat je een hemd draagt dat past bij je lichaamstype? Maak kennis met de verschillende pasvormen die Suitable in de aanbieding heeft!

1.    Slim-fit hemden

slim fit hemd

Slim-fit hemden hebben een slanke pasvorm met smalle mouwen en sluiten dan ook perfect aan op het lichaam. De armsgaten beginnen vrij hoog en de coupenaden op de rug benadrukken je slanke lichaamsbouw.

2.    Skinny-fit hemden

skinny fit hemdHeren die erg slank gebouwd zijn en de Italiaanse look wel weten te smaken, komen het meest stijlvol voor de dag in een skinny-fit hemd. Skinny hemden zitten nog iets strakker dan slim-fit hemden.

3.    Body-fit hemden

Hemden met een body-fit pasvorm zijn getailleerd met behulp van coupenaden en accentueren zo een slanke lichaamsbouw.

4.    Modern-fit hemden

modern fit hemdModern-fit overhemden hebben een eigentijdse uitstraling en creëren een smal silhouet, maar zitten minder strak en geven meer bewegingsvrijheid dan slim-fit- of skinny-fit-hemden.

5.    Tailor-fit hemden

Tailor-fit hemden lijken sterk op modern-fit hemden, maar vallen iets ruimer. Toch hebben ze een getailleerde pasvorm en sluiten ze mooi aan op het lichaam.

6.    Regular-fit hemden

Voor mannen met een normale lichaamsbouw zijn regular-fit hemden heerlijk om te dragen. Ze creëren een vrij recht silhouet en laten rondom de borst en armen voldoende bewegingsruimte.

7.    Comfort-fit hemden

Mannen met een buikje kiezen het best voor het klassieke comfort-fit hemd, dat een comfortabele pasvorm heeft dankzij de plooien op de rug.

Persoonlijk stijladvies

Op zoek naar een hemd dat je zit als gegoten? Contacteer ons gerust of breng een bezoekje aan een Suitable-winkel. Onze stijlexperten geven je met veel plezier advies op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*