kledingtips riem

Met Nieuwjaar gaat natuurlijk de nodige glitter en glamour gepaard. De meeste mensen dossen zich piekfijn uit om het nieuwe jaar in te gaan. Ben jij nog op zoek naar de perfecte outfit voor eindejaar? Wij geven je alvast enkele kledingtips mee waarmee je ongetwijfeld zult stralen!

1. Here come the men in black

Met zwarte kledij zit je altijd goed. Zwart is stijlvol, hedendaags en makkelijk, want je kunt er alle kanten mee uit. Als je een zwart kostuum draagt, kun je talloze accessoires combineren zonder er als een versierde kerstboom uit te zien. Draag bij je kostuum een wit hemd met een donkere das en zwarte lakveterschoenen voor een look die helemaal àf is! Hou je niet zo van kostuums? Ga dan voor een casual look en combineer een zwarte blazer met een wat gekledere, donkere jeans en een wit of gekleurd hemd. Nu ben je helemaal klaar om te feesten!

kledingtips pak

2. Oog voor detail

Bij een goeie nieuwjaarsoutfit draait het om de details. Een pak met hemd ziet er altijd goed uit, maar met een strikje of das geef je je outfit nét dat tikkeltje meer. Er zijn veel mannen die het lastig vinden om een strikje of das te dragen, maar op Nieuwjaar mag er al eens een uitzondering worden gemaakt. The ladies will love it! Een mooie riem kan trouwens ook voor een leuke blikvanger zorgen. Mag het voor jou nog wat origineler zijn? Manchetknopen zijn weer helemaal in en geven je kostuumvest of blazer een unieke toets!

3. De ultieme kledingtip voor het nieuwe jaar: voel je goed!

Een laatste belangrijke kledingtip: het is belangrijk dat je je comfortabel voelt in je outfit. Want als je jezelf goed voelt, straal je dat ook uit! En je wilt na middernacht ongetwijfeld nog een stapje in de wereld kunnen zetten en je misschien wel aan een dansje wagen … Met de juiste kleding zet je het nieuwe jaar alvast goed in!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*