Denham witte jeans - mannen mode 2015

De modesector heeft een haat-liefdeverhouding met witte jeans. Het ene seizoen zijn ze niet weg te slaan op de catwalk en het andere seizoen worden witte jeans naar de vergeethoek verbannen. Omdat jij er vast ook eentje in je kast hebt liggen of tenminste al eens overwogen hebt om er één te kopen, stelden we deze stijlgids op voor de witte jeans.

De juiste pasvorm

Wit heeft geen afslankend effect, integendeel. Een witte jeans accentueert je brede kuiten en heupen, en dat levert niet meteen de meest flatterende look op. Een witte jeans geeft dan ook het beste resultaat bij een slank figuur. Kies altijd voor broek met slim of skinny fit die net op je schoenen valt. Een te lange witte broek zal er al gauw casual en ‘baggy’ uitzien.

Ga voor contrast

Wit is hot in 2015.Een witte broek dragen, levert je dus zeker goede punten op bij de modepolitie. Net als zwart leent wit zich uitstekend voor het creëren van sprekende contrasten. Combineer je witte jeans met een zwarte polo of draag ze onder een blauwe blazer. Succes gegarandeerd! Je kan ook trends combineren: match je witte jeans met een spijkerhemd voor een trendy look!

wite jeans mannen - mode 2015Schoenen? Keep it simple

Je witte broek is al een fashion statement op zich en vereist daarom een ‘basic’ paar schoenen. Geen opvallende sneakers noch glimmende lakschoenen, maar discrete mocassins of bootschoenen in een zachte tint: camel, bruin, blauw, …

Riem of geen riem?

Hoewel de riem een onmisbaar accessoire is in de mannengarderobe, kan je een witte jeans ook zonder riem dragen. Het ontbreken van de riem zorgt voor een nette look. Zorg er natuurlijk wel voor dat je broek goed past.

Monochroom

In plaats van een black-out gaan we deze zomer voor een white-out. Neem bovenstaande regels in acht en combineer je witte skinny jeans met een witte polo of een wit shirt. Finishing touch? Een paar hippe witte sneakers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*