Suitable Cadeaukaart voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de aankoop en het gebruik van de SUITABLE cadeaukaart.

1.       Voor zover daarvan in deze voorwaarden niet wordt afgeweken, zijn ook de Algemene Voorwaarden voor de retail branche van toepassing.

2.       De SUITABLE cadeaukaart (hierna 'de cadeaukaart') wordt uitgegeven door Conceptable B.V., gevestigd te Rosmalen, KvK 55728561.

3.       De cadeaukaart is te koop in alle Suitable shops.

4.       De koper van de cadeaupas bepaalt bij aankoop het tegoed op de kaart: de kaart kan bij de kassa geladen worden met een bedrag tussen de € 10,00 en € 250,00. Dit bedrag is tevens de aankoopprijs van de cadeaupas. De cadeaupas kan slechts éénmaal worden opgeladen.

5.       Voor Suitable Cadeaukaarthouders geldt de aankoop van de cadeaupas niet als besteding die recht geeft op kortingscoupons.

6.       De cadeaukaart kan niet retour worden gegeven.

7.       Het tegoed op de cadeaukaart kan in delen worden besteed. Indien het tegoed onvoldoende is voor de aankoop van een bepaald artikel, dan kan het resterende bedrag worden voldaan via een ander betaalmiddel.

8.       Geen enkel tegoed op de cadeaukaart is inwisselbaar in contant geld.

9.       Het saldo van het tegoed is tevens opvraagbaar bij de kassa van iedere Suitable shop en online op de saldo checker.

10.   De SUITABLE shop zal bij het retourneren van de aankoop/aankopen die (geheel of gedeeltelijk) betaald is/zijn met de cadeaukaart, het aan de klant te restitueren bedrag niet (geheel respectievelijk gedeeltelijk) in contant geld uitbetalen, maar met de klant verrekenen of de klant een tegoedbon geven ter grootte van het voor de geretourneerde aankoop/aankopen met de cadeaukaart betaalde bedrag.

11.   Het tegoedsaldo op de cadeaukaart is onbeperkt geldig.

12.   De cadeaukaart is niet persoonlijk en kan worden gebruikt door de houder ervan.

13.   De cadeaukaart is uitsluitend bestemd voor particulier gebruik. De cadeaukaart mag zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Conceptable B.V. niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

14.   Conceptable B.V. en de SUITABLE shops aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of beschadiging van de cadeaukaart, noch voor onbevoegd gebruik van en/of frauduleus handelen met de cadeaukaart.

15.   Het namaken van de cadeaukaart is verboden. Elke verandering maakt de cadeaukaart ongeldig.

16.   Conceptable B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen in deze voorwaarden aan te brengen. De geldende algemene voorwaarden zijn in de SUITABLE shops in Nederland beschikbaar en staan op suitable.nl vermeld.

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.