Suitable Cadeaukaart veelgestelde vragen

Wat is het Saldo van mijn cadeaukaart?

Het saldo van jouw Suitable cadeaukaart kan je gemakkelijk inzien op suitable.nl. Klik gerust hier om het saldo te bekijken. Het saldo van jouw cadeaukaart is onbeperkt geldig en hoeft niét in één keer te worden verzilverd. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ál onze winkels.

Heb je een vraag over jouw cadeaukaart? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Hoe lang is de Suitable cadeaukaart geldig en waar kan ik deze besteden?

De Suitable cadeaukaart is onbeperkt geldig en besteedbaar in ál onze winkels en op suitable.nl. Op suitable.nl kan je aan het einde van jouw bestelling kiezen voor de cadeaukaart als betaaloptie.

De cadeaukaart is geldig voor aankopen uit onze volledige collectie, met uitzondering van cadeaukaarten. De cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden besteed. Restantbedragen blijven onbeperkt geldig. Het is niet mogelijk om de Suitable cadeaukaart in te wisselen voor geld.

Heb je een vraag over jouw cadeaukaart? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Hoe kan ik met een cadeaukaart betalen?

Op suitable.nl kun je aan het einde van jouw bestelling kiezen voor de cadeaukaart code als betaaloptie. In onze Suitable shops scannen ze je kaart bij het afrekenen van de artikelen. De Cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden besteed. Restantbedragen blijven onbeperkt geldig.

Door technische redenen is het niet mogelijk om de cadeaukaart online te verzilveren. Je kunt hiervoor contact met onze klantenservice opnemen.

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.