Voorzorgsmaatregelen Coronavirus/Covid-19

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus/Covid-19

Jouw gezondheid en veiligheid, én die van onze collega’s, heeft voor ons de allerhoogste prioriteit. Daarom hebben wij diverse maatregelen getroffen op het gebied van (extra) hygiëne en lichamelijk contact. Wij monitoren hierbij de situatie van dag tot dag en volgen de adviezen van het RVIM en de WHO. Elke beslissing die bij ons hierover wordt genomen, zal in lijn zijn met de lokale veiligheidsvoorschriften.

Maatregelen in de shops

Helaas zijn onze winkels gesloten tijdens de lockdown tot nadere berichtgeving. Voor vragen over ruilen en retourneren, vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice zodat we de beste oplossing voor je kunnen bekijken


Liever online bestellen?

Daarnaast blijf je uiteraard ook van harte welkom in onze online shop. Door verruiming van de bezorgtijden van onze vervoerders en andere maatregelen, blijven onze levertijden van toepassing en is het retourneren van artikelen ook nog steeds mogelijk. In ons distributiecentrum hebben wij eveneens extra voorzorgsmaatregelen getroffen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.


Contactloos bezorgen

Pakketten worden niet meer overhandigd door PostNL. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.


Wij adviseren je de algemene hygiëneregels in acht te nemen.

  • Regelmatig de handen wassen, liefst met een desinfecterend middel.
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Vermijd lichamelijk contact zoals met handen en gezicht.

Wij willen je verzekeren dat onze hele organisatie er alles aan doet om jou als klant de beste mogelijke service te kunnen bieden, met een gezond team. 

Voor vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice. Laten we goed op elkaar en onszelf passen. 

Groet van het gehele Suitable Team

Bekijk de desktopversie
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.