Dasspelden van Suitable 

Bij Suitable houden we van alle soorten stijlen, van modern tot klassiek en van chique tot casual. De dasspeld is een van die handige accessoires die bij ieder pak van pas kan komen. Een eenvoudig model bij een klassieke look of juist een mooi versierde speld voor een moderne en speelse uitstraling. De dasspeld is een echte musthave voor iedere man die regelmatig een stropdas draagt. 
 
De dasspelden van Suitable zijn van uitstekende kwaliteit. De luxe spelden houden uw stropdas netjes op zijn plaats en bieden tegelijkertijd uw outfit net dat beetje extra. Nieuw in het dragen van dasspelden? Geen paniek, wij adviseren u graag in hoe u een dasspeld het beste kan dragen. 
 
Tips voor het dragen van een dasspeld: 
  • Zorg ervoor dat de dasspeld nooit breder is dan je das. De mooie stropdasspeld mag ongeveer driekwart van de breedte van de das zijn. 
  • Draag de dasspeld tussen de derde en vierde knoop van het overhemd. Op die hoogte zit de speld precies op de juiste positie, niet te hoog en ook niet te laag. Het zou immers zonde zijn als uw mooie dasspeld onder uw colbert weg valt! 
  • Klem dasspelden altijd perfect horizontaal op uw stropdas. Een scheve dasspeld ziet er rommelig uit en komt uw outfit niet ten goede. 
  • Draagt u een driedelig kostuum met een gilet? Dan is een dasspeld niet per se nodig. Uw stropdas wordt dan al op zijn plaatst gehouden dankzij het giletje. 
  • Trek voordat u de speld vastklemt uw stropdas net een klein stukje omhoog. Hierdoor zit het niet te strak en zit uw dasspeld een stuk comfortabeler. 
 
Heeft u nog vragen over welke dasspeld het beste bij uw outfit en stropdas past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag met uw keuze.

Bekijk de desktopversie
Ga naar Winkelwagen