Gaastra jassen voor heren

Gaastra jassen zijn waterafstotend en winddicht. De Gaastra winterjassen hebben een goede pasvorm en zijn verkrijgbaar vanaf € 99,95! Een Gaastra jas staat bekend om hun sportieve uitstraling, goede pasvorm en kwalitatief hoge materiaalkeuze.

Gaastra winterjassen

De kwaliteit van Gaastra Jacks is erg belangrijk en daar wordt dan ook goed op gelet bij het ontwerpen van een jas door Gaastra. De materialen waarvan een Gaastra jas wordt gemaakt lopen uiteen van katoen tot fleece en van polyester.

Voor elk jaargetijde is er een Gaastra jack.

Natuurlijk wilt u er zowel 's zomers als 's winters leuk uitzien in een Gaastra herenjas. Vind u het vooral belangrijk om uzelf goed te beschermen tegen de kou? Kies dan voor een van de warme Gaastra jassen met een heerlijke voering, zodat u sneeuwstormen voortaan met gemak aan kunt. Er zijn vele functionele Gaastra winterjassen welke ook perfect gebruikt kunnen voor de wintersport.

Functionele Gaastra Jassen

Bent u toe aan een fijne jack voor de winter? Kies dan voor een functionele Gaastra winterjas. Naast de sprekende kleuren van dit nautische merk is een Gaastra winterjas ook een fashion item wat graag gezien mag worden.

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.