Naast de door uw gekozen Gaastra artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie Gaastra.

Gaastra 

Eeuwenlang hebben de Nederlanders de wereldzeeën gedomineerd. Met dit idee richtte de 22-jarige Douwe Gaastra in 1897 zijn zeilmakerij in Sneek op. Nu, meer dan een eeuw later, is Gaastra uitgegroeid tot een wereldberoemd lifestylemerk. Sinds 2000 is het merk onderdeel van McGregor Fashion Group BV en heeft het zich nog meer gepositioneerd en uitgebreid in de zeilwereld. 
 

Gaastra kleding: sportief en van hoge kwaliteit 

Suitable biedt een collectie sportieve Gaastra casuals aan: Gaastra truien, Gaastra polo’s, Gaastra overhemden en Gaastra jassen. Het nautische lifestylemerk staat bekend om zijn unieke mix van functionaliteit en design, die consequent wordt doorgevoerd in alle Gaastra herenkleding. De collectie bestaat onder andere uit de Gaastra Pro Shop, een complete professionele lijn die via de meest geavanceerde technieken en materialen maximaal comfort biedt en optimaal beschermd onder alle omstandigheden. Daarnaast kent Gaastra ook Gaastra Sportswear, een stoeren en sportieve casual collectie die geïnspireerd is op het nautische erfgoed van het merk. Zeer speciaal in dit assortiment is de St. Barths collectie. Sinds 2009 verbindt Gaastra zich aan het beroemde zeilevenement Les Voiles de Saint Barths. Als officiële sponsor van deze bijzondere race komt Gaastra jaarlijks met een prachtige collectie zeilkleding. 
 
De Gaastra kleding bestelt u nu ook gemakkelijk online in onze Gaastra Online Shop of in een van onze Suitable winkels die dienstdoen als Gaastra Verkooppunt.

Benieuwd welke specifieke maat van Gaastra u nodig heeft? Bekijk de Gaastra Maattabel.

Bekijk de desktopversie
menu
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken Meer weten?