Gaastra - St. Barth Collectie

Gaastra St. Barth

In 2009 was het voor het allereerst zo ver, een exclusief zeilevenement werd georganiseerd op het eiland Saint Barth. Een race die de boeken in gegaan is als een van meest luxe en prestigieuze zeilevenementen ter wereld. Gaastra, als lifestyle merk met een sterke geschiedenis in de zeilwereld, kon dan ook niet anders dan zich hiermee binden. Het is dan ook niet vreemd dat het merk zich in 2011 als partenaire officiel heeft verbonden aan Les Voiles de Saint Barth. De weldaad, luxe jachten en prestigieuze uitstraling van het mooie eiland sluiten naadloos aan bij de look en feel van de Gaastra kleding. De Gaastra St. Barth collectie is dan ook ieder jaar weer een groot succes.

Inmiddels ontmoeten zeilliefhebbers elkaar al voor de achtste keer op St. Barth voor het spectaculaire Les Régates de St. Barth. Dit jaar is bovendien extra bijxonder: niet alleen de bekende eventcollectie is in de winkelschappen te vinden, ook de nieuwste teamcollecties van de St. Barth collectie van Gaastra is dit jaar verkrijgbaar. 

Bestel de Gaastra polo’s en andere Gaastra herenkleding eenvoudig online in onze Gaastra shop, of bezoek een van de filialen die dienstdoen als Gaastra Verkooppunt.


Bekijk de desktopversie
Ga naar Winkelwagen