Gaastra Truien en Sweaters

Gaastra truien zijn sportief en functioneel. De truien worden met de mooiste en fijnste materialen gemaakt en kunnen worden gedragen in het dagelijks leven, maar natuurlijk ook naar het kantoor.

Gaastra trui

Met de truien, pullovers en schipperstruien bent u beschermd tegen de koude winters, daarnaast zijn ze uitermate geschikt als u even snel iets aan wilt trekken in de koele zomeravonden. Een Gaastra trui van de zomercollectie 2014 besteld u gemakkelijk en snel online bij Suitable.

 

Gaastra truien en Vesten - zijn al heel lang een onderdeel van de modewereld! Een Gaastra trui wordt met de mooiste en fijnste materialen gemaakt en kunnen worden gedragen in het dagelijks leven, maar natuurlijk ook naar het kantoor. Ook met een pull ben je beschermd tegen de koude winters, daarnaast zijn ze uitermate geschikt als je even snel iets aan wilt trekken in de koele zomeravonden.
 
Gaastra Sweater, een mooie trui, meestal gemaakt van katoen (soms gemixt met Polyestyer). Sweaters passen goed bij een casual look en zijn makkelijk te combineren met een spijkerbroek. Een Gaastra Sweater is makkelijk online te bestellen bij Suitable!
 

Gaastra is een authentiek zeilmerk met een rijke historie en erfenis. Gaastra sportswear staat voor hoogwaardige kwaliteit stoere lifestylesportswear met een sterk karakter. Gaastra is topkwaliteit op de nautische markt en staat garant voor authentieke en betrouwbare kleding. De Gaastra Sweater wintercollectie 2013 besteld u nu ook gemakkelijk online bij Suitable.Bekijk de desktopversie
menu
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken Meer weten?