Klantbeoordelingen

 -  vrijdag, 22 april  |  E.
William Lockie Moss Groen V
Mijn ervaringen met het merk William Lockie zijn al jaren heel goed. Daarom altijd lambswool truien van dit merk. Kwaliteit is prima. Voor de eerste keer via intenet kleding besteld. Maat op uw website goed vast te stellen. Dus pasvorm is naar tevredenheid. Compliment voor de snelle levering en de mogelijkheid van het volgen van de levering!
Was deze review nuttig?   Ja (1000) Nee (13)
 -  maandag, 29 december  |  Bob
William Lockie O Charcoal Antraciet
Ja..eh..he..zeg... William Lockie. Die koop je uiteraard als je hem kunt betalen. Nee, grapje: topkwaliteit en zit & draagt als zodanig. En wat Suitable betreft - kleine ruilhandel, na teleurstellend overhemd - geen enkele aanmerking!
Was deze review nuttig?   Ja (25) Nee (37)
 -  dinsdag, 23 december  |  Hans
William Lockie O Poppy Mellange
William Lockie is bij mijals zeer goed bekend qua draagcomfort, non-pilling en duurzaamheid. Ook deze aankoop voldoet aan de opgedane ervaring.Het is heel duidelijk een goed product.
Was deze review nuttig?   Ja (10) Nee (0)
 -  donderdag, 7 februari  |  Jimmy
William Lockie O Charcoal Antraciet
Prima trui, die heerlijk zit.
Was deze review nuttig?   Ja (5) Nee (7)


In 1874 begon William Lockie in zijn fabriekje gelegen aan de oever van een Schots riviertje in Hawick met het breien van wollen onder- en bovengoed. Vandaag de dag beschikt de firma over de laatste technische snufjes, en in combinatie met eeuwenlange vakmanschap is dit de basis voor hoogstaande kwaliteitsproducten van William Lockie truien.

William Lockie truien

Luxe, natuurlijke materialen worden door William Lockie in Schotland veranderd in kledingstukken van topkwaliteit waarbij met de grootse zorg is gekeken naar style en ontwerp. Het kledingmerk wordt ook wel eens beschreven als William Locky.

William Lockie Lambswool

Door de moderne technologieën is William Lockie kleding in staat om de meest geraffineerde modellen, patronen en kleuren te gebruiken om de elegante Schotse breiwerken te maken voor de meest veeleisende consumenten over de hele wereld. William Lockie Lambswool truien zijn bekend geworden door de schitterende, hoogwaardige kwaliteit en het grote aanbod aan kleuren.

William Lockie verkooppunten

William Lockie voor heren is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten van Suitable o.a. in Amsterdam en Groningen. William Lockie Online bestellen kan natuurlijk op Suitable.nl
 

Benieuwd welke specifieke maat van William Lockie u nodig heeft? Bekijk de William Lockie Maattabel.

menu
Ga naar Winkelwagen