KlantbeoordelingenOnline IZOD Truien en Sweaters kopen

Izod Corporation

Izod is voor ons in Nederland een relatief nieuw merk. Het deelt hetzelfde moederbedrijf als Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Zij zijn als merk geïnspireerd door de Ivy League scholen, en deze term staat voor een bepaalde selectiviteit en is sportief, jong en modern.

IZOD Sweaters

Sweaters, zip sweater en pullover zijn allemaal benamingen voor een heren trui. Ze hebben kleine specifieke details die ze onderscheid maar in de kern zijn het truien. Als er een kort ritsje op de voorkant zit, noemen we deze de Zip Sweater. Soms kan er een verschil zijn in de dikte van de trui, zo zal een pullover vaak dunner zijn, omdat je deze gemakkelijk kunt dragen over een overhemd. De truien van IZOD zijn kenmerkend om de perfecte mix tussen sportief en tijdloos. IZOD gaat als merk al langer mee en maken daarom sweaters die elk jaar die wel details hebben die nieuw zijn, of verrassend zijn maar bedoeld zijn om voor een langere termijn te blijven dragen. Daarnaast zijn de IZOD sweaters prima te dragen naar casual gelegenheden of een sportieve dag uit. De pullovers en zip sweaters kunnen gecombineerd worden met een overhemd eronder, dat maakt je outfit smart casual.

IZOD Collectie

De heren truien van IZOD zijn voornamelijk te vinden in rustige kleurtonen, dit om altijd een solide toevoeging te zijn aan je dagelijkse outfit, maar ook zodat je er volgend seizoen weer plezier van zult hebben. De pasvorm van IZOD is naar onze mening een Modern - fit. Het is subtiel getailleerd en valt prettig om het lijf, ideaal om vrij in te kunnen blijven bewegen! Naast truien en sweaters heeft IZOD ook vesten en cardigans.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.