Lakschoenen

Het belangrijkste onderdeel van je outfit zijn de schoenen. Een stijlvolle outfit met afgetrapte schoenen bederft het beeld. Daarom maakt of kraakt de schoen je look. Uitgenodigd voor een chic feest? Je black tie look is pas compleet met fraaie lakschoenen. Met deze leren schoenen van lak zie je er niet alleen perfect uit, je voelt je ook nog eens zelfverzekerder. Draag de lakschoen onder een smoking of rokkostuum.

Zwarte lakschoenen

Deze laklerenschoenen zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd door echte vakmannen. Door het model krijgt je klassieke look een moderne touch. Geef jouw gala look een update met deze stijlvolle lakschoen.

Smokingschoen

De klassieke smokingschoen is uitgevoerd in zwart lakleer en langs de hiel afgewerkt met een zwarte bies. De spitse neus geeft deze herenschoenen een elegante uitstraling waarmee jij menig dansvloer onveilig kan maken. De galaschoenen zijn daarnaast voorzien van zwarte, gladde veters.

Tip: Behandel de lakleren schoenen na aankoop altijd met een beschermende spray en draag tijdens een black tie event altijd zwarte sokken in je lakschoenen.

Bekijk de desktopversie
menu
Ga naar Winkelwagen