Naast de door uw gekozen Levi's artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie Levi's.

Levi’s Herenkleding

Levi’s, wellicht wel het meest iconische jeansmerk in de wereld. Iedereen is er ooit weleens mee in aanraking geweest, en velen onder ons hebben het merk in de kast liggen.
De Duits-Joodse immigrant en textielverkoper Oskar Levi Strauss emigreerde in 1847 samen met zijn moeder en twee zussen naar de Verenigde Staten om uiteindelijk rond in 1853 te verhuizen naar San Francisco, om hier zijn geluk te beproeven ten tijde van de Gold Rush. Het duurde uiteindelijk tot 1872 voordat de iconische jeans ontstond, doordat de kleermaker Jacob Davis contact zocht met Levi Strauss om verstevigingen in (denim) broeken aan te brengen bij cruciale punten door middel van zogeheten rivets.
In 1873 werd er op deze, tegenwoordig onmisbare, uitvinding patent aangevraagd door Jacob Davis en Levi Strauss en ontstond de broek zoals iedereen die tegenwoordig kent: de spijkerboek, of jeans! 

 

Levi’s: Made of Progress

Levi’s houdt van innovatie en is na de lancering van de eerste jeans blijven innoveren. Zo zijn er een aantal klassieke jeans, zoals de Levi’s 511 en de Levi’s 501. Naast jeans is er bij dit trendy merk nog veel meer verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan Levi’s shirts en Levi’s truien of sweaters. Ook voor sokken of Levi’s boxershorts kunt u gegarandeerd slagen! Het populaire herenmerk is bij Suitable dan ook goed vertegenwoordigd! Shop online uw Levi’s herenkleding of bezoek een van de Suitable shops.

Het assortiment Levi’s herenkleding bij Suitable is ruim, met onder andere Levi jeans, Levi shirts en Levi polo’s of longsleeves. We helpen u graag bij het vinden van het juiste artikel, het bepalen van de benodigde maat of bij het samenstellen van een nieuwe outfit. Wenst u dus graag een advies over bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe Levi jeans? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Benieuwd welke specifieke maat van Levi's u nodig heeft? Bekijk de Levi's Maattabel.

Bekijk de desktopversie
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken Meer weten?