Lyle & Scott Vesten

Naast de door u gekozen Lyle & Scott artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie Lyle & Scott.

Lyle & Scott bij Suitable

Lyle & Scott is een eigentijds merk met keer op keer vernieuwende en modieuze collecties, gedragen door de modebewuste man. Daar houden we bij Suitable van! Het is dan ook niet voor niets dat u verschillende Lyle & Scott artikelen in ons assortiment terugvindt.

Kies vandaag nog uw Lyle & Scott vest

Vesten behoren tot een van de favoriete kledingstukken van de man. Niet alleen omdat ze uiterst comfortabel zijn, maar ook omdat ze eenvoudig te combineren zijn. Vesten kunnen gemakkelijk over een T-shirt of poloshirt gedragen worden. Neem bijvoorbeeld in de lente- en zomermaanden een vest met u mee als u een drankje gaat drinken op het terras, zo bent u altijd voorbereid tegen een onverwacht afkoelende temperatuur. Ook de Lyle & Scott vesten zijn hier geschikt voor! Daarnaast zorgt dit van oorsprong Schotse merk voor een hippe en luxe twist bij hun kleding. Ook het opvallende kleurgebruik is een typisch kenmerk van het merk. Zo bent u altijd modieus gekleed!

Het Suitable assortiment heeft diverse vesten van Lyle & Scott in het assortiment, dus er is voor iedereen voldoende keus! Bestel uw Lyle & Scott vest eenvoudig in uw favoriete online shop: Suitable!

Bekijk de desktopversie
Ga naar Winkelwagen