KlantbeoordelingenOnline Mondkapjes kopen

Suitable helpt graag zodat iedereen veilig kan reizen vanaf 1 juni. Dat is natuurlijk mogelijk met een “standaard 3 laags mondkapje” maar je kunt ook kiezen voor een stoffen fashion variant. De stoffen mond maskers voor mannen kun je wassen en hergebruiken. We hebben diverse unieke prints beschikbaar.

Gardeur stoffen mondmaskers

In samenwerking met Gardeur heeft Suitable modieuze en trendy mondmaskers voor mannen in de collectie. De mondmaskers zijn verkrijgbaar in verschillende dessins waaronder een mondkapje in paisley dessin. Gardeur heeft mondkapjes ontwikkeld die uitwasbaar zijn en dus herbruikbaar.

Mondkapjes in het openbaar vervoer

Vanaf 1 juni gaan alle bussen, treinen, trams en metro’s weer volgens de volledige dienstregeling rijden. Wie met het openbaar vervoer wil reizen, zal dan wel een (niet-medisch) mondmasker moeten dragen. Doe je dat niet , dan riskeer je een boete. Juist bij het in- en uitstappen is er kans op contact met medereizigers.

Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar

Wanneer je een mondkapje op de juiste manier draagt en gebruikt, verklein je de kans op het besmetten van anderen. Dit betekent dat de mondkapjes over de mond en neus gedragen worden en goed aansluiten op het gezicht.

Als je een mondkapje draagt is het belangrijk dat je alle andere belangrijke corona maatregelen blijft navolgen. Denk er altijd aan om zoveel mogelijk je handen te wassen, afstand tot elkaar te houden en zeker als je symptomen hebt.

Beschikbaarheid en levertijd

De mondkapjes van Suitable zijn zowel online als in onze winkels verkrijgbaar. De levertijd bedraagt doorgaans een werkdag als je voor 17:00 bestelt heb je de mondkapjes morgen in huis.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.