Online OLYMP Smoking overhemden kopen

Olymp smoking overhemd heren, luxueus en stijlvol

In tegenstellig tot wat u zou verwachten zijn ze makkelijk te onderhouden en hebben ze een comfortabele pasvorm. Formeel en chique gekleed gaan, hoeft niet synoniem te staan met stijf en beperkend wanneer u voor Olymp kiest. Vanzelfsprekend zijn de smoking overhemden spierwit zodat ze bij elke klassieke of moderne smoking passen en iedere gelegenheid.

Olymp smoking overhemd in verschillende stijlen

De basis van het Olymp overhemd voor de smoking is natuurlijk klassiek en elegant, maar er blijven toch heel wat kenmerken over die gekozen moeten worden. Zo vindt u verschillende kraagtypes in de collectie, mouwlengtes en pasvormen. Afhankelijk van uw figuur zal een ander overhemd beter bij u passen. Ook de snit van de smoking die u gekozen heeft, speelt een belangrijke rol bij de keuze van uw hemd.

Het perfecte smoking overhemd kiezen

Het perfecte smoking overhemd past feilloos bij uw postuur en zit als gegoten. De mouwen komen onder uw vest uit, maar bedekken uw handen op geen enkele manier. De manchetknopen komen mooi tot hun recht op de witte achtergrond van het overhemd. Een ander, zeer belangrijk, kenmerk van het smoking overhemd zijn de verstopte knopen. Wanneer u het overhemd sluit, ziet u vooraan enkel een effen, gladde boord waaronder de knopen netjes verborgen zitten. Structuur in het materiaal mag zeker, zolang u het maar goed weet te combineren met uw kostuum en accessoires.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.