Klantbeoordelingen

 -  vrijdag, 6 juli  |  Hakan
Suitable Hemd Prestige Albini Wit
The quality of the shirt is great, and it fits perfect (size 38), however, the quality of the buttons on the shirt is subpar. The buttons on the wrist are very loose after wearing the shirt only once. I'm going to need to take them to a tailor or sow new ones on my own to fix the problem.
Was deze review nuttig?   Ja (5) Nee (0)
  • Dikke katoen
  • Zacht
  • Perfecte pasvorm
  • Knopen van de mouwen zijn laag kwaliteit; draad is bijna los na eerst gebruik


Online Suitable Prestige Overhemden kopen

Suitable Prestige

Dankzij onze langdurige en nauwe samenwerking met enkele van de beste leveranciers in de wereld, zoals Albini en Leggiuno, hebben wij een zorgvuldige selectie tijdloze klassiekers kunnen ontwikkelen voor de Suitable man!
 

Leggiuno, Made in Italy

Uniek voor Suitable is de samenwerking met dé shirtontwikkelaar uit Italië, Leggiuno.

Als specialist op het gebied van weven en printen is Leggiuno, sinds zijn ontstaan in 1908, marktleider in 100% Made in Italy overhemden dankzij de innovatieve visie en toepassing in de productieketen.
 

De beste shirts van Suitable in samenwerking met Albini

Trots. Vooral dat zijn wij bij Suitable, trots op onze samenwerking met Albini. Als één van de meest gerenommeerde shirt fabrikanten in de wereld levert Albini zeer bijzondere doeken aan Suitable voor onze Prestige collectie.
 
Al ruim 140 jaar staat Albini bekend als innovatief en marktleidend bedrijf op het gebied van shirts en overhemden, Made in Italy.
 

Duurzaamheid in stijl

Suitable staat óók voor transparantie en dit stellen wij ook als kritische voorwaarde in de samenwerking met leveranciers en fabrikanten, zo ook bij Leggiuno en Albini.

Als gecertificeerde bedrijven streven zowel Albini als Leggiuno ernaar om op duurzame en ecologisch verantwoorde wijze te produceren. De nauwe controle hierop, intern en extern, heeft als positief effect dat zowel Leggiuno, Albini en Suitable voldoen aan de vereiste standaarden van GOTS (Global Organic Textile Standard), Oekotex en Better Cotton Initiative (BCI).

 

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.