Pierre Cardin BredaMeest verkochte Pierre Cardin in Breda
Klantbeoordelingen

 -  maandag, 30 juli  |  Gonnie
Pierre Cardin Future Flex Zwart
via bestelling maar ook via telefonisch een hele goede behulpzame mensen, die het artikel voor je zoeken en je netjes snel terug bellen....
  Fijn dat u tevreden bent over de service! We zien u graag terug   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (1) Nee (0)
 -  woensdag, 21 november  |  Thijs
Pierre Cardin Lyon Jeans Future Flex 3451
Label uit mijn bestaande broek gehaald en exact hetzelfde besteld. Dus de maat, het productnummer de serie alles wat op het label staat.
Was deze review nuttig?   Ja (7) Nee (5)
  • Broekspijpen langer dan de huidige
  • Donkerblauw ipv het blauw op de foto
  • IK heb geen zin om terug te zenden.
 -  woensdag, 3 oktober  |  Sophie
Pierre Cardin Broek Lyon Zwart
Perfecte service. Product volledig naar verwachting. Zeer snelle levering. Was eerste maar niet laatste bestelling!!!
Was deze review nuttig?   Ja (0) Nee (0)


Bestel eenvoudig je Pierre Cardin kleding bij Suitable Breda

Een Pierre Cardin Breda biedt een ruim voordeel in prijzen! De afgeprijsde producten tijdens de opruiming zijn tientallen euro's goedkoper geprijsd. Er is een groot assortiment beschikbaar in de solden echter zijn het wel de laatste stuks waardoor ze extra laag geprijsd zijn. In deze uitverkoop vindt u merk kleding van onder andere het premium merk Pierre Cardin. Alle producten kunt u eenvouding en snel online bestellen bij Suitable. Uw aankoop wordt snel en gratis bij u thuisbezorgd.

Pierre Cardin Breda opruiming

Niet veel heren hebben het shopping-gen, waardoor ze het makkelijk vinden om een Pierre Cardin winkel in en uit te lopen om kleding, schoenen en prijzen te vergelijken in de opruiming. Verkopers weten dan ook niet dat als ze een heer eenmaal in hun winkel hebben, ze een gewillig slachtoffer hebben om veel in een keer aan te verkopen. Geen groot probleem tijdens de Breda, als uw budget en uw klerenkast niet ruim genoeg zijn, en kwaliteit en pasvorm van de aanschaf u achteraf niet teleurstellen.

Voordelig Pierre Cardin kopen

Vergelijk wat wordt aangeboden, voor welk bedrag en op welke wijze. Hebt u eenmaal een mooi en passend artikel gevonden waar u een juist gevoel bij hebt aarzel dan niet te lang. Tijdens de Breda periode worden er veel producten in een korte peruide waardoor de winkel voorraad snel uiverkocht raakt en plaats gemaakt wordt voor de nieuwe collectie.

menu
Ga naar Winkelwagen