Naast de door uw gekozen artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie .

Profuomo: smoking overhemden en shirts van topkwaliteit

Een Profuomo smoking overhemd en shirt wordt vervaardigd door een familiebedrijf van kleermakers dat in 1934 is opgezet door Heinz Michaelis, een man met een scherpe visie. De nadruk bij een Profuomo smoking overhemd en een Profuomo smoking shirt ligt op het creëren van kwaliteitskleding voor mannen, waarbij geen enkele moeite wordt bespaard om aandachtige zorg te besteden binnen elke stap in het design- en productieproces. Elk onderdeel van het vervaardigen van overhemden en shirts wordt even zorgvuldig bekeken en aangepast om topkwaliteit aan Profuomo producten te maken.

Profuomo smoking overhemd

Een kenmerkend artikel binnen de Profuomo lijn is het Profuomo smoking overhemd. Dit model heeft een slim-fit pasvorm en vervaardigd van 100% katoen. Het overhemd is getailleerd, waardoor je een stijlvol en comfortabele look krijgt. Het is tevens strijkvrij en is voorzien van een blinde knoopsluiting, waardoor het altijd netjes en verzorgd oogt en voor verschillende gelegenheden kan worden gebruikt. Het voldoet volledig aan de eisen voor een smoking en is verkrijgbaar in de kleur wit.

Profuomo smoking shirt

Op onze site staan duidelijk alle bijzonderheden over het desbetreffende Profuomo smoking shirt of overhemd vermeld, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Er is informatie te vinden over de kleur, de pasvorm, het materiaal waaruit het is vervaardigd, de style, mouwlengte, het dessin en uiteraard is het smoking shirt in verschillende maten verkrijgbaar, zodat je altijd een goedpassend en stijlvol overhemd hebt voor speciale gelegenheden. Het shirt is geschikt voor manchetknopen, die uiteraard heel gemakkelijk kunnen worden bijbesteld. Je steelt zo de show met een Profuomo overhemd of shirt.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.