Naast de door uw gekozen artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie .

Een tas van Profuomo wordt vervaardig door het gelijknamige familiebedrijf van Heinz Michaelis, een kleermaker met een duidelijke visie voor stijlvolle mode. In het vervaardigen van kwaliteitskleding voor heren is een duidelijke aandacht gericht op het volledig proces van design en productie, om een productenlijn van topkwaliteit te creëren. Aanvullende accessoires mogen hierin niet ontbreken, waardoor tevens een lijn aan Profuomo tassen is vormgegeven. Een Profuomo tas is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat je altijd een tas hebt waarmee je klasse en stijl uitstraalt. Of je nu een laptoptas nodig hebt om representatief mee voor de dag te komen of deze voor je vrijetijdsbesteding in kunt zetten, er zit ongetwijfeld een model tussen waar je goed mee uit de voeten kunt.

Profuomo laptoptas

Er zijn verschillende modellen laptoptassen verkrijgbaar van het merk Profuomo, die uitstekend zullen passen bij je zakelijke outfits. De tassen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar en je kunt hier alles in kwijt wat je maar nodig hebt. Er is voldoende ruimte voor alle benodigdheden, zoals papieren, laptop en schrijfmaterialen. De tassen zijn vervaardigd van hoogwaardig leer en zijn hierdoor duurzaam en stijlvol. De bijzonderheden zijn duidelijk omschreven, zodat je precies weet waarvan de Profuomo tas is gemaakt.

Online Profuomo tas bestellen

Via Suitable kun je heel gemakkelijk de verschillende modellen Profuomo tassen bekijken en een keuze maken. Zo ben je verzekerd van een stijlvolle tas van duurzaam materiaal en optimale kwaliteit. De tassen zijn een waardevolle aanvulling op de rest van de Profuomo collectie, zodat je altijd optimaal representatief bent.

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.