Accessoires

Om zo lang mogelijk te genieten van je schoenen hebben ze wat tijd en onderhoud nodig. Denk hierbij aan borstels, potjes wax, bussen met gespecialiseerde spray en houten schoenspanners.

Extra lang leven

Voorkom lelijke plooien in schoenen met schoenspanners van hout. Houten schoenspanners houden de schoen optimaal in vorm en laten loodplooien verdwijnen als sneeuw voor de zon. De lucht in je schoenen gaat beter circuleren doordat het hout van de schoenspanner het vocht absorbeert. 

Voor elk materiaal de juiste spray, wax en borstel

Het merk Collonil heeft voor elk materiaal de juiste spray om herenschoenen mooi te houden. De spray beschermt, verzorgt en voedt het materiaal van je schoenen. Van leer en Suède tot nubuck en andere hightech materialen. De wax polish van Collonil biedt hoogwaardige verzorging voor de schoenen. Het geeft een perfecte glans en geschikt voor alle kleuren leder. Het is een natuurlijk product wat het leer goed voedt, hierdoor droogt het niet uit en blijven je schoenen veel langer mooi. Zijn je schoenen vaal geworden? Ga dan voor schoenpoets met een kleur om zo de intensiteit van de schoenkleur te herstellen. De schoenborstels voor zowel het inpoetsen als het uitpoetsen zijn gemaakt van paardenhaar of geitenhaar en van kwalitatief hoogwaardig materiaal.Bekijk de desktopversie
Ga naar Winkelwagen