Stropdas en Pochet

Vindt u het ook vervelend als u voor uw favoriete stropdas geen bijpassende pochet kunt vinden? Dat vinden wij bij Suitable ook. Daarom bieden we u graag een uitgebreide collectie zijden stropdassen en pochetten aan! Online pochetten en stropdassen kopen doet u bij Suitable! Het is snel, eenvoudig en vanaf € 59,95 is de verzending gratis.

Kleurrijke stropdassen kopen


Suitable staat al jaren bekend om een zeer groot assortiment stropdassen. Elke stropdas bestaat uit 100% zijde en is echt Italiaans handwerk. Maak uw kostuum compleet met een mooie stropdas. De zijden stropdassen van Suitable zijn stijlvol en kunnen zowel klassiek als modern gedragen worden. Alle stropdassen in het assortiment hebben een breedte van 8 cm. Online kunt u eenvoudig bij Suitable uw stropdassen kopen.

Een stropdas kopen in combinatie met een pochet

Het dragen van een pochet bij uw kostuum straalt zelfvertrouwen uit en geeft aan dat u een modebewuste man bent. U kunt daarom een stropdas kopen in combinatie met een pochet. Draag uw stropdas en pochet gecombineerd om dagelijks naar uw werk te gaan of ga enkel voor deze modieuze combinatie wanneer u een bijzonder feest of een chic diner heeft. Liever een keer geen pochet, dan kunt u natuurlijk ook enkel de stropdas dragen. Wat uw keuze ook is, met een stropdas en bijpassend pochet bent u nooit ‘underdressed’!

 

De sets stropdassen en pochetten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, elk gemaakt met een twill binding voor een luxueuze uitstraling. Naast een stropdas met pochet vindt u in ons assortiment ook bijpassende bretellen, manchetknopen en smokingstrikken. Een pochet kopen is online nog nooit zo eenvoudig geweest!

Pochetten online kopen voor mannen

 

Een pochet is een accessoire uit de herenmode. Het is simpelweg een vierkante doek die opgevouwen in het borstzakje van een jasje, blazer of dinnerjacket wordt gedragen. Een pochet kan op verschillende manieren worden gevouwen. Zo kan de pochet nonchalant in het borstzakje gestoken worden of tot een strak vierkant zijn gevouwen waarvan een zijde subtiel boven de rand van het borstzakje uitsteekt. Deze mooie zijde pochet is te combineren met eenzelfde kleur stropdas, vlinderstrik, bretellen en manchetknopen. Online kunt u eenvoudig bij Suitable uw pochetten kopen.

Online stropdassen kopen bij Suitable

Stropdassen kopen of pochetten kopen? Pochetten en dassen kopen doet u online bij Suitable. In ons assortiment vindt u pochetten en stropdassen van ons eigen merk, Suitable.Bekijk de desktopversie
menu
Ga naar Winkelwagen