Klantbeoordelingen

 -  maandag, 10 april  |  Jack
Alan Red Boxer Donkerblauw 2Pack
Ofschoon een "two pack bleu" is besteld werd één black en één bleu afgeleverd. Tot twee maal toe!
  Dit 2Pack heeft inderdaad één zwarte en één donerblauwe short Jack, zoals te zien op de foto. Indien u ze wilt retourneren horen we het graag via klantenservice@suitable.nl.   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (2) Nee (0)
 -  dinsdag, 4 oktober  |  Albert
Alan Red Boxershort Zwart 2Pack
25 % VAN DOOR MIJ GEKOCHTE BOXERSHORT SLECHT GEMAAKT STIKSEL VAN DE BOORD LAAT LOS.
  Vervelend om te horen dat de boxers niet naar wens zijn. Heeft u hierover contact opgenomen met onze klantenservice? Dat kunt u doen via klantenservice@suitable.nl   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (3) Nee (2)
  • PASVORM
  • KWALITEIT
 -  zaterdag, 25 april  |  H.
Alan Red Boxershort Wit 2Pack
Diverse Onderbroeken geprobeerd geen van allen voldeden alles verloor hun pasvorm
Was deze review nuttig?   Ja (5) Nee (2)
 -  dinsdag, 16 mei  |  G.W.
Alan Red Boxershorts Navy 2Pack
Lekker snel geleverd (16u besteld, volgende dag vóór 10u in huis!)
  Dat is zeker snel! Fijn dat u zo positief verrast bent. Veel draagplezier!   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (0) Nee (0)
  • Snel geleverd
  • Goede pasvorm
  • Band is erg hoog
 -  dinsdag, 29 maart  |  Marjo
Alan Red Boxershort Wit 2Pack
Mooie kwaliteit.
  Fijn, Marjo, bedankt voor de review!   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (0) Nee (0)


Online Alan Red Boxershorts kopen

Alan Red heeft voor u buiten de T-shirts ook Alan Red boxershort met een uitstekende pasvorm. Doordat deze goed aansluiten op het lichaam bieden ze zeer veel comfort. De boxershorts van Alan Red behouden hun pasvorm goed na meerdere malen wassen en zijn zeer duurzaam. Bestel daarom nu online bij Suitable al uw aangesloten Alan Red Boxershorts in verschillende kleuren.  

Alan Red Underwear

Alan Red brengt naast de bekende Long en Short leg underwear boxers ook Alan Red Slips op de markt. Kortom aan de keuze van het ondergoed hoeft het niet te liggen!

Alan Red Boxershorts

In 1940 werd de Magir organisatie opgericht in Varese (een klein stadje in de buurt van Milaan) en in 1996 lanceerde Magir haar eigen kleding label: 'Alan Red & Co.' Deze Alan Red collectie werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland. Enkele jaren na deze succesvolle introductie werd Magir één van de grootste gespecialiseerde leverancier van modebewuste basics waaronder t-shirts voor heren in Nederland. Alan Red is dan ook een van de grootste en bekende merken en Alan Red t shirts zijn geliefd bij velen. Een tijdje terug is Alan Red ook begonnen met het verkopen van Alan Red boxershorts, in dit assortiment zitten verschillende herenboxers en slips. Fijn, want zo kunt u al uw basics – Alan Red shirts én Alan Red Boxers – gemakkelijk van hetzelfde merk bestellen. De Alan Red boxershorts zitten verpakt in handige 2-Pack, waardoor u dus altijd meteen twee nieuwe boxers heeft. Kies voor Alan Red boxershorts in een neutrale kleur als zwart of wit, of ga juist voor Alan Red boxers in opvallend rood, geel of groen. Leuk!

Of heeft u nog enkele vragen voordat u wil bestellen of zou u graag een advies ontvangen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.