Alle producten
gratis geleverd
VÓÓR 17u besteld
Zelfde dag verstuurd
74 topmerken in onze
collectie
1 miljoen tevreden klanten
Alle producten
gratis geleverd
VÓÓR 17u besteld
Zelfde dag verstuurd
74 topmerken in onze
collectie
1 miljoen tevreden klanten


PME Legend Herenkleding

Pall Mall, PME Legend, PME Jeans: allemaal vallen ze onder het ook al Nederlandse Just Brands. Het Nederlandse merk maakt stoere, draagbare en uiterst comfortabele collecties voor de man.

De collecties zijn geïnspireerd op de luchtvaart, en dragen veelal herkenbare tekens uit deze scene. De inmiddels legendarische pilotenjassen zijn al jarenlang het trotste boegbeeld van het merk, dat steeds bredere collecties maakt. In navolging van het pilotenjack zijn inmiddels ook de polo's van PME en de comfortabele spijkerbroeken een vaste waarde in de garderobe van iedere man.

PME Legend heeft een unieke stijl, zowel voor casual kleding als voor de iets nettere kleding. Pall Mall brengt kenmerkende kwaliteit gecombineerd met casual en een flinke portie ruigheid. PME Legend haalt hun inspiratie voor hun collectie uit de oude pilotenstijlen van vroeger, dit gecombineerd met comfort en hoge kwaliteit. PME Legend biedt een groot uitgebreid assortiment aan stoere mannelijke kleding voor mannen van 20 tot 40 jaar oud. De oorsprong van het merk is Amerika en is populair in Nederland. Het merk begon niet gelijk met de naam PME Legend.

Amerikaanse vliegtuig piloten

In de tijdperiode waarop PME legend op is geïnspireerd droegen de vliegtuig piloten kleding die vooral comfortabel zaten voor de vele vlieguren die ze vlogen, niet alleen comfort was een must voor de piloten maar ook de stoere formele look die lang mee ging en makkelijk schoon te maken waren de eisen. Al deze aspecten worden tot heden nog gebruikt bij PME Legend. Het kledingmerk is vooral populair geworden door hun kwalitatieve stoere robuuste jeans. De jeans zijn gemaakt van grove materialen die toch comfortabel zijn en vormen een basis voor je kledingkast.

Pasvorm PME Legend jeans

De jeans zijn in verschillende pasvormen te verkrijgen; skinny fit, slim fit en regular fit. Skinny fit is zeer slank getailleerd die strak om het lichaam valt. De skinny fit is geschikt voor mannen met een slank postuur en is te vergelijken met superslim fit. Slim fit is een sterk getailleerde pasvorm die de vormen van het lichaam volgt. Deze pasvorm is geschikt voor mannen met een gemiddeld tot slank postuur en is te vergelijke met Custom fit en Shaped fit. Regular fit is een rechte, ruime en comfortabel pasvorm en is niet getailleerd. De regular fit is geschikt voor mannen met een normaal tot breder postuur en is te vergelijken met comfort fit.

De modelnamen van de jeans zijn: PME Legend Commander, Nightflight Skyhawk en Curtis.

Duurzaamheid

Naast hun stoere imago is PME Legend bezig met het ontwikkelen van duurzame kleding, om zo een steentje bij te dragen aan het verbeteren van het milieu. Het kledingmerk heeft op dit moment 24 actieve fabrieken die kleding produceren. Deze fabrieken worden individueel gecontroleerd om maatschappelijk verantwoord te blijven ondernemen, tijdens de controle letten ze of de werkomstandigheden voor de werknemers goed zijn en hun veiligheid te garanderen. De jeans zijn gemaakt van kwalitatieve materialen zodat de jeans langer mee gaan, dit is ook een aspect van duurzaamheid. De gemiddelde jeans van PME Legend gaat langer mee dan 2 jaar, met normaal gebruik.

Collectie

Naast hun grote jeans assortiment van PME Legend bieden ze nog veel meer aan zoals tops, jassen, broeken, vesten, poloshirts, schoenen en veel accessoires aan. Heel de collectie is geïnspireerd op de oude Amerikaanse privévliegtuig piloten en dit zie je terugkomen in heel de collectie en vormen samen een mooie basis voor in je kledingkast.
 
Met een enorm breed pasbereik S - M - L - XL - XXL of 3XL (PME Legend gaat tot XXXL!) heeft het label een onvoorstelbaar veel trouwe Pall Mall-fans. Pall Mall of PME: het maakt hen niet uit.
 
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.