Klantbeoordelingen

 -  maandag, 26 augustus  |  Sokman
Happy Socks Filled Optic
Goeie sokken, goeie prijs, gratis levering. Top!
  Wauw dat is nog een een mooi compliment! Hartelijk dank daarvoor. Veel draagplezier gewenst.   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (0) Nee (0)


Happy Socks: Het begon allemaal onder een bewolkte hemel in april van een verlaat Zweeds voorjaar in 2008. Twee vrienden hadden een visie: geluk verspreiden door een alledaags voorwerp om te toveren in een kleurrijk stukje design. Een sterk staaltje vakmanschap, gecombineerd met een flinke portie creativiteit. Een concept dat nu geperfectioneerd wordt door het HappySocks collectief.

Alle vrolijke sokken kunnen met de wasmachine gewassen worden, zonder dat de kleuren vervagen. Onze wollen en Angora sokken dienen gewassen te worden op 30 °C. Voor alle Happy Socks bevelen wij een wastemperatuur van 40 °C aan. Vermijdt het bleken en strijken van de sokken. En ondanks dat de sokken duurzaam zijn, ze gaan langer mee als je ze niet in de droger doet. Als je een nieuw paar Happy Socks gekocht heb, neem dan even de tijd om het label te bekijken.

Happy Socks kopen

Happy Socks zijn in meer dan 70 landen en op elk continent verkrijgbaar. Suitable zal alle Happy Socks Gratis Verzenden!

Kleurrijke sokken

Kleurrijke sokken werden recentelijk populair door de modewereld. Met de mogelijkheid om ontelbare combinaties te maken, werden sokken opengesteld voor nieuwe en uitdagende fashion mogelijkheden. Grote sportmerken ontwerpen vaak kleurrijke sokken die dan een belangrijk onderdeel vormen van het sport-tenue, uiteraard om de verschillende teams goed uit elkaar te kunnen houden. Het dragen van gekleurde sokken kan ook een bijzondere betekenis hebben.
 

Happy Socks Heren

De Happy Socks voor heren hebben een one size fits all maatvoering, Schoenmaat 41 tot en met 46.
 

menu
Ga naar Winkelwagen