Bedrijfskleding (Suitable Concept)

Zakelijke representatieve bedrijfskleding
You never get a second chance to make a first impression.

Opzoek naar representatieve bedrijfskleding? Suitable Concept opereert,
als onderdeel van Suitable, op de zakelijke kledingmarkt.
Bij Suitable Concept kun je terecht met al jouw vragen over (bedrijfs)kleding
voor (grote) groepen, zoals verenigingen en bedrijven.


Image is doorslaggevend voor het welslagen van je bedrijf. Het image is een duidelijk onderscheidbaar beeld voor jouw relaties. Je personeel is het belangrijkst in het verspreiden van je image. Zij zijn letterlijk je visitekaartje. Is de presentatie van jouw personeel in lijn met het gewenste corporate image van je organisatie?
Non-verbale communicatie bepaalt voor een groot deel de totale presentatie. Kleding is hier een sprekend voorbeeld van. Tot in de puntjes verzorgde kleding is een verlengstuk van de kwaliteit en service die een onderneming haar relaties biedt.

Gestoeld op de klassieke etiquette adviseren we bedrijven en personen in functies als sales, accountancy en consultancy. Kijk bij referenties om een indruk te krijgen van ons klantenbestand. Je kiest voor advies van Suitable Concept als:

  • Je de overtuiging hebt dat je bedrijf of medewerkers een meer professionele representatieve uitstraling kunnen gebruiken;
  • Je gelooft dat dit niet vanzelf gaat en;
  • Je fun & function in de aanpak wilt combineren.

Onze ondersteuning geschiedt via advies, workshops en verkoop van business fashion. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.