Katoenen zakdoeken bieden enorm veel comfort, ze voelen fijn aan. Bent u op zoek naar katoenen zakdoeken? Dan bent u bij Suitable aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u zoekdoeken in verschillende kleuren, maten en motieven. U kunt bij ons online uw zakdoeken kopen voor slechts € 19,50!

Zakdoeken kopen: collectie katoenen zakdoeken

De naam ‘zakdoek’ zegt eigenlijk al genoeg: het is een doek die u in uw zak kunt bewaren. Heel praktisch en eenvoudig, maar de zakdoek kent een rijke historie! De allereerste vorm van een zakdoek stamt uit de tijd van Grieken en Romeinen, zij droegen een doek met zich mee die diende om het zweet van hun voorhoofd te vegen en hun neus in te snuiten.

Toen katoenen zakdoeken eenmaal door iedereen waren geaccepteerd en overgenomen, werd er onderscheid gemaakt in kleur. Rode zakdoeken waren voor alledaags gebruik, op zondag gebruikte men een witte zakdoek. Wanneer men in rouw was, werd er gekozen voor een wit met zwarte of donkerblauwe zakdoek. Tegenwoordig zijn zakdoeken er natuurlijk in allerlei kleuren en maten en kun je gewoon de kleur en print kiezen die je zelf het mooiste vindt! In onze collectie vindt u zakdoeken voor heren in verschillende kleuren en 100% katoen. Wij hebben zakdoeken met een bloemenprint, ruiten of effe kleuren. Zo kunt u kiezen voor een set met 3 zakdoeken of 4 zakdoeken. Zakdoeken kopen zijn dus erg eenvoudig: zowel online als in onze shops.

Online zakdoeken kopen bij Suitable

Wilt u graag katoenen zakdoeken kopen? Wij zouden Suitable Herenmode niet zijn als we geen ruim aanbod aan herenzakdoeken hebben. Omdat het wel zo fijn is om dagelijks een schone zakdoek mee te nemen, kunt u uit verschillende zakdoekensets kiezen. Online zakdoeken kopen doet u trouwens het best bij Suitable.

Ga bijvoorbeeld voor een set met effen witte zakdoeken van het luxe merk Profuomo of kies juist voor de kleurrijke zakdoekenset van Barbour. Ook ons eigen Suitable merk biedt diverse sets met herenzakdoeken aan.

Katoenen zakdoelen ook leuk als cadeau!

Wist u dat alle zakdoekensets verpakt zijn in een mooie doos? Hierdoor is het niet alleen leuk om katoenen zakdoeken te kopen voor uzelf, maar kunt u ook een mooie set zakdoeken aan iemand cadeau geven! Indien gewenst kunt u er bij ons zelfs nog een speciale cadeauverpakking bij doen.

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen