Save the Duck jassenDuurzame jassen van Save the Duck

Save the Duck is het merk als het gaat om diervriendelijke winterjassen die nog modieus zijn ook. De jas voor heren die er graag warm en toch goed gekleed bijlopen. Save the Duck jassen beschermen je tegen de wisselende gure weersomstandigheden die ons land rijk is.

Plumtech vulling

Save the Duck jassen zijn met de innovatieve plumtech vulling. Plumtech vulling is ontwikkeld om tegemoet komen aan een diervriendelijke vulling die wel de zachtheid van dierlijke veren heeft en het voordeel van warmtehoudende vulling maar toch diervriendelijk is. Er wordt alleen gebruik gemaakt van synthetische materialen kortom uitstekende alternatieven zonder dat er dieren geschaad worden.

Perfect model Save the Duck jassen

Save the Duck jassen zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke en hippe kleuren en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Dankzij zijn Italiaanse ontwerp sluiten de jassen perfect aan op je lichaam. De jassen zijn perfect om mee te nemen op reis en in te pakken na het uit de tas of koffer halen neemt de jas namelijk direct de goede vorm aan. Door de luchtige materialen zijn deze herenjassen namelijk direct klaar om te dragen.
 

Benieuwd welke specifieke maat van Save the Duck u nodig heeft? Bekijk de Save the Duck Maattabel.

menu
Ga naar Winkelwagen