Vlekken verwijderen voor mannen

Gedurende de dag ligt er overal vlek-gevaar op de loer. Het begint al met het ontbijt als je een kop koffie drinkt, de lunch vraagt een volledige focus om niet met vlekken de rest van de dag op kantoor door te brengen. Ook in het weekend, tijdens het proosten, probeer je vlekken te vermijden. Daarom maakt Suitable van jou een vlekkenexpert! Koffie, bier, wijn, vet, tandpasta ... Gooi je hemd niet in de vuilnisbak maar pak het meteen aan met onze tips en tricks om vlekken te verwijderen! Welke vlek wil je verwijderen?
Koffievlekken verwijderen
Een bakje koffie in de ochtend behoort bij veel mensen tot het vaste ochtendritueel. Als je nog niet helemaal wakker bent wil het weleens gebeuren dat je knoeit. Geen paniek gelukkig krijg je deze vlek er over het algemeen snel uit. Als je direct naar de kraan rent, is de kans groot dat je de vlek nog kan verwijderen. Koffie met melk kun je het beste uitspoelen met koud water en koffie zonder melk dien je meteen grondig te spoelen met warm water. 

Is de vlek er vervolgens nog niet uit? Breng dan vloeibaar wasmiddel of vlekkenverwijderaar aan en wrijf de vlek hiermee in. Even laten intrekken en vervolgens je hemd wassen zoals gewoonlijk.

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.