Vlekken verwijderen voor mannen

Het begint al bij het ontbijt, maar ook tijdens de lunch op kantoor of wanneer 
je vrijdagavond op het weekend proost: overal ligt vlek-gevaar op de loer. 

Zo'n vlek is immers snel gemaakt. Maar geen nood! Suitable maakt van jou een echte vlekkenexpert! Of je daarmee indruk maakt op de dames weten we niet. Op je moeder vast wel!
Koffie, bier, wijn, vet, tandpasta ... Gooi je hemd niet in de vuilnisbak maar pak het meteen aan met onze tips en tricks om vlekken te verwijderen!

Welke vlek wil je verwijderen?

Modder en gras vlekken verwijderen

Lekker liggen zonnen in het gras of een enthousiast potje voetbal met de kids? Dan zijn grasvlekken niet vreemd. Belangrijk bij grasvlekken is dat je snel actie onderneemt, oude vlekken zijn namelijk een stuk lastiger om te verwijderen.

Een middeltje wat iedereen in huis heeft is wasmiddel, smeer afwasmiddel op de vlek en laat dit goed intrekken. Wrijf vervolgens voorzichtig over de grasvlekken, stop het kledingstuk vervolgens gewoon in de wasmachine. Als je er snel genoeg bij bent, is de vlek er direct uit.

Een middeltje uit grootmoeders tijd is natuurlijk groene zeep, wrijf de vlek goed in met groene zeep en stop het vervolgens in de wasmachine. Simpel, eenvoudig, maar zeer effectief.


Bekijk de desktopversie
Ga naar Winkelwagen