Klantbeoordelingen

 -  maandag, 4 november  |  Dirk
Barbour Capuchon Bedale Navy
Eén opmerking: de regenkap die ik er later bij gekocht heb, past niet voor 100%. Bij de minste aanraking komen de "pressions" weer los. De plaatsing komt exact overeen, maar de "pressions" blijven onvoldoende in elkaar gehaakt.
Was deze review nuttig?   Ja (164) Nee (21)
 -  maandag, 17 juli  |  Van
Zwarte Herenhoed Pearl
Netjes goede maat mooie hoed erg blij mee
  Wat leuk om te horen! Veel draagplezier van de nieuwe hoed gewenst :)   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (6) Nee (6)
 -  donderdag, 16 maart  |  Jose
Tommy Hilfiger Pet Donkerblauw
alles liep naar wens zoals gewoonlijk
  Fijn dat u tevreden bent! Graag tot een volgende keer bij Suitable! :)   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (9) Nee (17)


Online Petten en Caps kopen

Hoeden, petten of caps: Hoe noem jij jouw herenhoed? 

Hoofddeksels zijn niet weg te denken uit het straatbeeld, zowel vandaag de dag als vroeger. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke hoge hoed die de heren vroeger droegen of de hedendaagse, sportieve baseball cap! Niet alleen kan een fijn hoofddeksel je beschermen tegen de kou, vroeger straalde het ook status en welvaart uit. Tegenwoordig is een hoofddeksel juist een fashion statement en kan het jouw outfit helemaal af maken. Bij Suitable weten we dit als geen ander, daarom vind je bij ons een uitgebreide collectie herenhoeden, petten, flathats en zelfs capuchons. Van stijlvol tot nonchalant, Suitable heeft het!

Hoeden voor mannen, in alle kleuren en maten.

Petten en baseball caps hebben een plekje in de sportieve herenmode veroverd. Popsterren, filmhelden en sporters zorgen voor een sterke aanwezigheid van allerlei sierlijke hoofddeksels. Een sporty pet kan perfect gecombineerd worden bij een casual outfit en een meer klassieke herenhoed is ook niet meer weg te denken uit de garderobe van een modebewuste man. Het dragen van een mannenhoed of pet is dus ook niet alleen voor de jeugd, heren van alle leeftijden worden aangemoedigd hun outfit te verrijken met een hoofddeksel.

menu
Ga naar Winkelwagen