Klantbeoordelingen

 -  maandag, 4 november  |  Dirk
Barbour Capuchon Bedale Navy
Eén opmerking: de regenkap die ik er later bij gekocht heb, past niet voor 100%. Bij de minste aanraking komen de "pressions" weer los. De plaatsing komt exact overeen, maar de "pressions" blijven onvoldoende in elkaar gehaakt.
Was deze review nuttig?   Ja (165) Nee (22)


Online Barbour Petten en Caps kopen

De collectie van Barbour beschermt je het hele jaar door in weer en wind. Bij Suitable zijn daarom niet alleen de befaamde outdoor jassen verkrijgbaar, maar ook de nodige accessoires zoals bijvoorbeeld:
•    Petten, hoeden en capuchons
•    Sjaals
•    Zakdoeken

Barbour pet
Voor iedere outdoor fan is het ook belangrijk het hoofd te beschermen. Niet alleen tegen wind en regen, maar juist ook tegen de zon. De sportieve petten van Barbour zijn gemaakt van 100% katoen.

Barbour hoeden
Ook de ‘vissershoed’ is een item dat niet mag ontbreken in de praktische, stoere collectie van dit merk. Het katoen waarvan de hoeden zijn gemaakt is compleet waterdicht. Ideaal voor een actieve dag in de natuur!

Barbour capuchon
De waxjassen waar dit Britse merk zo bekend mee is geworden, zijn in allerlei opzichten functioneel ontworpen. Zo heb je de keus om je jack met- en zonder capuchon te dragen. De capuchons zijn in verschillende kleuren los verkrijgbaar en zijn eenvoudig te bevestigen.
 

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.