Online Barbour Poloshirts kopen

Barbour het merk

Barbour brengt het Britse plattelandsgevoel naar Suitable. Het Britse merk Barbour staat al jaren voor klasse en elegantie. Zelf in mate dat het voor het koningshuis van het Verenigd Koninkrijk mag leveren. De kleding van Barbour inspireert al meer dan honderd jaar diverse mensen en heeft toch een unieke familiesfeer weten te behouden. Het Britse merk staat voor kwalitatief hoogwaardige outdoor kleding en heeft met hun brede collectie al vele van hun kwaliteit weten te overtuigen.

Barbour polo

Ga je graag van top tot teen trendy de deur uit met een klassieke touch, dan is Barbour zeker iets voor jou. Het merk kent een grote diversiteit in kleuren, modellen en designs allemaal met een zeer comfortabele pasvorm. De duurzame kwaliteit zorgt ervoor dat je lang en veel plezier van de kleding hebt. Barbour richt zich op zowel de nonchalante robuuste man als de elegante dandy. De vele groentinten van het sfeervolle Engelse landschap, dessins in uitgesproken blauwkleuren en contrasterende materialen worden gedurfd met elkaar gecombineerd. De kernwaarden zijn: authentiek, stijlvol en betrouwbaar.

Barbour poloshirt

Shop jouw favoriete Barbour herenpolo op suitable.nl en ga voor een robuuste look met stijlvol karakter. Hou onze website in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zorg dat je als eerste op de hoogte bent van de Barbour acties, Barbour sale en andere Barbour kortingen. Ontdek onze webshop en maak een keuze uit de mooie serie Barbour poloshirts voor heren. Bestel online en ontvang je Barbour polo’s gratis thuis.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.