Anerkjendt jassen

Anerkjendt jassen 

De jassen van het Deense merk Anerkjendt zijn uitdagend en stoer, de moderne jassen zijn geïnspireerd op de streetwear cultuur en zijn voorzien van Scandinavische elementen en een cleane uitstraling. De jassen zijn van hoge kwaliteit. Dit zie je terug in de mooie details in de jassen.

In de collectie van Anerkjendt vindt je een uiteenlopende collectie aan jassen, jacks, bodywarmers en mantels. De jassen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en dessins. Hierdoor is er altijd een Anerkjendt jas die bij jouw stijl past. 

De ontwerper Per Johansen staat al sinds 2011 bekend om het maken van trendy/ingetogen designs waarbij hij kijkt naar de streetwear mode in landen zoals Japan. Bij Anerkjendt staat duurzaamheid hoog in het vaandel, zo werken ze met duurzame materialen en ze zorgen voor betere werk- en leefomstandigheden voor de kledingproducenten. Ook werkt Anerkjendt alleen samen met bedrijven die zich houden aan de mensenrechten en strijden ze tegen corruptie.  

Veelgestelde vragen

Hoe was ik mijn Anerkjendt jas?
Dat verschilt per jas, kijk daarom naar het waslabel in de jas voordat je hem gaat wassen.
Zijn de winterjassen van Anerkjendt warm genoeg voor een koude winter?
De winterjassen zijn gemaakt van warme materialen hierdoor zijn sommige jassen zelfs geschikt voor temperaturen tot -30 graden Celsius.
Zijn Anerkjendt jassen geschikt voor een nette gelegenheid?
Niet alle jassen van Anerkjendt zijn geschikt voor een nette gelegenheid. Kies bijvoorbeeld niet voor een bodywarmer of een jas met een opvallend dessin.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.