Online Bjorn Borg Boxershorts kopen

Bjorn Borg boxers

Comfortabele boxers zijn een absolute musthave! Ondergoed draagt u immers iedere dag. Bjorn Borg boxers zijn daarom zeker een goede keuze. Deze herenboxers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, zodat er voor iedere man wel een geschikte Bjorn Borg boxer te vinden is! Elke boxershort is voorzien van een elastieke band, met daarop het bekende Bjorn Borg logo. De razendpopulaire Bjorn Borg boxers zijn daardoor haast niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Ook een Bjorn Borg boxers sale vindt u geregeld terug in onze shop. Zo zijn er diverse voordeelpacks met Bjorn Borg boxershorts en zijn er soms kortingsacties!

Bjorn Borg ondergoed is onderdeel van het Zweedse sport fashion merk Bjorn Borg dat is opgericht in 1984. De wereldberoemde tennisser Bjorn Borg begon zijn mode carrière met het ontwerpen van tenniskleding, maar al snel werd de collectie uitgebreid met diverse andere items. Het sportieve karakter is echter altijd behouden.

Of heeft u nog enkele vragen voordat u wil bestellen of zou u graag een advies ontvangen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.