Online Colorful Standard T-Shirts kopen

Colorful standard T-shirts

Het trendy merk Colorful standard staat bekend om het maken van kleurrijke kledingstukken in een minimalistische en Scandinavische stijl. Colorful standard is geboren in Kopenhagen, vanuit daar begonnen de ontwerpers met het maken van truien en sweaters in alle kleuren van de regenboog. De kleding van Colorful standard is gemaakt van 100% biologisch katoen wat mooi aansluit bij de grote vraag om duurzame kledingproductie. Ook wordt 5% van de winst gedoneerd aan een goed doel.

De T-shirts van Colorful standard zijn ook gemaakt van 100% biologisch verbouwd katoen. Daarnaast zijn de T-shirts voorzien van een clean en Scandinavisch design. Ook zijn de T-shirts verkrijgbaar in alle denkbare kleuren die aansluiten op de laatste trends. De T-shirts zijn verkrijgbaar van maat M tot en met XL.

De casual T-shirts zijn de perfecte keuze voor mannen met een nonchalante en sportieve kledingstijl. Je kunt de T-shirts makkelijk combineren met een chino of spijkerbroek in combinatie met je favoriete sneakers, of probeer een van de T-shirts te dragen onder een colbert.

Veelgestelde vragen

Zijn de T-shirts van Colorful standard duurzaam?

Dat zijn ze zeker, dit komt doordat de shirts van 100% biologisch katoen zijn gemaakt.

Wat is een regular fit pasvorm?

De regular fit pasvorm is een rechte, en niet getailleerde pasvorm.

Kan ik de shirts van Colorful standard dragen naar mijn werk?

Dat kan zeker, wij raden je dan wel aan om er een colbert over te dragen.

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.