Suitable presenteert met trots: Dstrezzed Luxury

Dit voorjaar komen we wel met een heel speciaal merk: Dstrezzed. Stijlvolle kleding en een sublieme pasvorm, daar draait het om bij dit merk. Dstrezzed is een jong, hip merk, dat is opgericht in 2010. De kleding van het merk word ontwikkeld in het bruisende Amsterdam, waar verschillende stijlen en vormen dit frisse en unieke merk beinvloeden. Houdt u van een hippe uitstraling, maar hecht u ook veel waarde aan comfort? Dit is dan echt een merk wat bij u past!

Dankzij Destrezzed geen stress meer over uw outfit

Dit merk heeft als missie om een duurzame kleding te maken, die zowel functioneel is en er goed uitziet. Dit resulteert in bijzonder mooie casual kleding, die veel mannen aanspreekt. Dit was precies wat de founder van het merk Aleksander Dentski voor ogen had, toen hij het merk in de jaren '50 heeft opgericht. Het merk werd door hem in het leveren geroepen om makkelijke kleding te laten maken die mensen ook heel goed naar hun werk konden dragen. Vandaag de dag is zijn Motto: Destrezz and look fresh nog steeds actueel.

Fris, eigentijds en uniek

De kleding van Dstrezzed past perfect bij u als u comfort enorm belangrijk vindt maar ook de wens hebt om zowel in uw vrije tijd als op uw werk goed voor de dag te komen. De ontwerpers spelen hier op in door bijvoorbeeld mooie overhemden te bieden met een print, gemaakt van katoen met een klein beetje stretch erin verwerkt. Alle kledingstukken worden gemaakt van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit, zodat u een modieus en comfortabel stuk aanschaft waar u lang plezier van heeft.

menu
Ga naar Winkelwagen